reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziewczyny na jakich stronach zapisujecie swoje cykle i temp ? i jakiego termometru używacie, bo ja wczoraj przeszłam się po aptekach i na słowa 2 miejsca po przecinku babki sie na mnie jak na nawiedzoną patrzyły :/

reklama
magda...pisałas gdzies wczesniej ze nie satysfakcjonuje Cię ta praca więc rzuć ją i szukaj czegoś innego:)
dagne...tak się ostatnio objadałas ze nie chciałam nic mówic...wiec teraz może masz karę z tymi akcjami żoładkowymi na powstrzymanie:-D
ael...niezłe zainteresowania jestem w szoku
iwasekszczęśxcia nigdy za wiele,a nóz się wszystko poukłada tak jak marzyłas...juz swojego masz a dzidzius was zaskoczy i może własnie teraz w natłoku tej sprawy rozwodowej...trzymam &&&&&&&

a ja ruszyłam z planem wiosna:) 2-3 miesięczne przygotowywanie do fasolki czyli zdrowa dietka bez słodyczy i tłustych rzeczy bo chce tego unikac w ciązy no i powrót do jogi i basenu zeby móz kontynuowac w ciązy...i czuje się jak ryba w wodzie...tylko niech się jeszcze fajna praca znajdzie i bedziemy ruszac ze staraniami w lipcu-sierpniu...eh ale jestem szczesliwa...dobrze że rzuciłam tamtą pracę ,mam teraz czas na oddech,przygotowanie organizmu do nowej roli i znalezienie czegos fajnego...no i słoneczko piękne we Wrocławiu i w miarę ciepło...:):) żyć nie umierać....
do szczęścia mi brakuje tylko waszych nowych fasolek i samych dobrych info wiec trzymam kciuki:)

magda a patrzyłas na stronę pok?? ona pewnie tam jakies termometry poleca i to zamawiane w necie..ten co ona uzywa kiedys prezentowała...

Ostatnia edycja:
magda Ja mialam z jednym i przezylam jakos, wzrost tempki byl spadek ZAWSZE przed @ byl, nigdy sie nie rozczarowalam, zwlaszcza na spadku;-) heh. Wiec kup z jednym i juz, ale na TWoim miejscu najpierw wyregulowalabym te Twoje cykle a potem dopiero brala sie za mierzenie.

Madzia poszukaj na necie gdzie możesz znaleźć darmowe strony z tabelami do obserwacji cyklu, na pewno coś będzie. Zawsze można trochę bardziej popracować w excelu, ale to mnóstwo roboty :-D

Widzisz Soglam tak jakoś lubię takie klimaty, a znalezienie dowodów potwierdzających nawiedzenie jakiegoś miejsca są po prostu ekscytujące :-D

No to Soglam trzymam kciuki by przygotowania się udały :-) Ale szybko dawaj znać o dwóch kreskach :-)

mam z jednym miejscem po przecinku, mialam isc do ginka dzis odebrac wyniki,ale chyba niz z tego.. bo mlody chory a oni nie maja zastępstwa dla niego :/ także dupa blada.

Chciałam zakupić ten z 2 miejscami bo czytałam,że lepszy.. jak już mam się brać za coś to wolę z pełbym zaangażowaniem :-D

Ja bym sie naprawde nie prezjmowala tym mierzeniem az tak bardzo,zwlaszcza ze tempka moze byc ksiazkowa a i tak owulki moze nie byc, wiem to bo mialam monitoringi i mierzylam, dlatego przestalam to robic, bo tylko mnie szlag trafial!!!

Soglam, wiem, wiem, przeszarżowałam z jedzeniem i teraz mam "karę", ale spoko, sądzę, że to też jakiś objaw ciąży. Chociaż na bank mój żołądek odpłaca się za mixy jakie mu tydzień temu zaserwowałam, nic nie poradzę, miałam smaki heheh:) teraz mam i lody orzechowe z algidy duże i toffi i wszystko co bym tylko chciała, a jak patrze to tylko oczy by jadły... ale myślę, że mi niedługo przejdzie hehe:) tzn mam nadzieję.
Ael, ja bym chyba do takiego domu nie weszła hahaha:)
Magda, ja bym pierwsze uregulowała te cykle na Twoim miejscu :)

no ja tez nie wiem czy jest sens ta tempke mierzyc ale tez chce zaczac bo slyszalam ze u gina czasem jest pytanie o to jak sie ma jakies problemy z zajsciem

reklama
Oj tam Dagne, wejść można spokojnie, dużo osób się bało ale wchodzili i dawali radę do końca "śledztwa" (ale nagrania głosu ducha to bym Ci nie puściła XD). A wierz mi, większość zgłoszonych miejsc, nawiedzonych nie jest, więc mamy do czynienia z czynnikami fizycznymi.
Także mało mieliśmy takich miejscówek :-)
Ale mnie się marzy wejście do podziemia pod Dworcem Gł we Wro, ale wejścia są strzeżone i pozamykane...ahh.

Do góry