reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Amalfi nie krzycz i tak bym nie wyrobiła z badaniami, rano nawet nie miałam siły iść do laboratorium, prze ból żołądka. Poza tym na rękę mi będzie przełożenie wizyty ze względów finansowych. Nie mam od tak do wyłożenia z niczego 80 zł na wizytę.

reklama
jedy co tu sie dzieje masakra
a u mnie chyba znow @ przylezie i chyba teraz to juz na 90% jestem pewna ze sie u mnie wszystko pokrzaniło i mysle ze wybiore sie za miesiac na badania jakies w którym dc sie bada progesteron bo mysle ze to on jest przyczyna moich brudzen i plamien

Witam dziewczyny w tą koszmarną pogodę deszczowo-śnieżną... coś strasznego, co się dzieje w maju.
Atom, moje sprawy brzuszne hmmm... noc przespałam dzięki szklance herbaty na stoliku nocnym, na szczęście ból był mniejszy bo na sile chodziłam po mieszkaniu i próbowałam "dać upust" ;p na bank wiecie o co chodzi :) teraz dopiero próbuję jeść bułeczki z serkiem białym i pomidorem, no i zobaczymy, od kawy mnie odrzuciło (późno coś, al na bank będę jeszcze pić, może koło 2 trymestra) :)
Ael, ty i takie rzeczy? nie pomyślałabym, masz takie delikatne rysy twarzy :) co do horrorów, kochałam je do końca technikum, a potem zonk i mnie zaczęły denerwować, nie boję się ich oglądać, ale nie lubię już. Przerzuciłam się na dramaty hehe :) ale takie z morałem. Wczoraj oglądałam Rabbit Hole :)
Madzia, dziękuję za miłe słowa :)

Kasia, strasznie długie masz te cykle, powinnaś się poradzić lekarza...

U mnie dziś było -3 stopnie. Masakra, w maju!! Na szczęście nic nie zmarzło na ogrodzie. Teraz temperatura dobija do 5. No szaleństwo po prostu, Bahama...

A ja mam nowy objaw :p pojawiły mi się guzki na brodawkach

no takiego dlugiego jeszcze nie mialam i tez sie martwie ze moze @ calkiem sie zatrzymala i trzeba bedzie wywolywac

Sil no jeszcze mnie nie przebiła :-D dziś idę zakupić termometr i będziemy się mierzyć :-D teraz już rozumiem dlaczego chcecie zaciążyć :-D mnie nie tyle co brzuch jak pochwa boli :-/, na brzuch przyjdzie czas pewnie :-D

ha ha ha droga Magda gonie cie

niestety blokuja sie w jajnikach i nie chcą wychodzic... i własnie dostałam clo. Narazie mam pierwszy cykl z clo więc czekam na rezultaty.

trzymam mocno &&&

Cześć
Magda ja zdecydowałam że tą dietę Dukana bądź jakąś inną dietę zastosuję za miesiąc-jak mi się nie uda w tym miesiącu zafasolkowac.

Już się o to pytałam ale nikt nie odpisał więc się powtórzę: dziś mam 40 dc i nie mam @ robiam 2 tesy i 2 wyszły negatywne. Idę do gina w poniedzilek i chę aby dał mi coś na wyregulowanie @ (np. luteina) czy myślicie że koleś przepisze mi coś czy powinnien najpierw wysłać mnie na jakieś badania a jeśli tak to jakie? (kurcze chcę mu coś zacząć sugerować bo chodzę na NFZ i trzeba walczyć o swoje :-))

Atom u ciebie calkiem tak jak u mnie - @ nadal brak, dwa sikacze negatywne, jeszcze czekam ale juz pora do gina sie umowic

Witam wieczorową porą kobiałki
U mnie do przodu ...moje szczęście jest już TYLKO moje ;) :tak::-)
Co do @ czekam do 6 i jak się nie pojawi zrobię sikacza ale mam już wszystkie objawy a tempka...zgłupiałam bo rośnie, spada i rośnie więc wrzuciłam na luz. Co ma byc to będzie;-)

trzymam mooocnooo &&&

Ael Ty dziś 15 tydzień kończysz :-) ale fajnie ;-) jeszcze kilka miesięcy i będzie z Wami
;-)

Ja dziś znów w pracy, ale pocieszam się ,że jeszcze kilka godzin i do domu ;-) mam nadzieję,że dziś nie usnę tak jak wczoraj..

a leje się ze mnie niemiłosiernie .. teraz już wiem dlaczego anty brałam :-D

Ja się tak łatwo nie dam.. z tą długością cyklu :-) musicie dostać @ szybciej niż ja :-D

kwiatuszek jak ja szłam badan progesteron i hormonki to szłam profilaktycznie na czczo ale chyba nie trzeba
ja szłam jakos przed 8 rano wiec wczesniej i tak bym nic nie przełknęła bo za wczesnie

Tak Madziu dziś kończę 15 tydzień, coś niesamowitego :-D

KWiatuszku pytaj Pok albo Amalfi one wiedzą co i jak.

Dagne widzisz, cicha woda w brzegi rwie :-D. Wiesz ja takimi sprawami bardzo się interesuję i swego czasu będąc członkiem jednej z organizacji zajmowałam się nawiedzonymi domami i to było niesamowite uczucie, chociaż sporo przy tym roboty :-)
Jakiś czas temu zaprzestałam współpracować z tą organizacją, ale czasem myślę, żeby się wybrać do takiego domu i go zbadać...ahh ta żyłka adrenaliny :-D

Witam wieczorową porą kobiałki
U mnie do przodu ...moje szczęście jest już TYLKO moje ;) :tak::-)
Co do @ czekam do 6 i jak się nie pojawi zrobię sikacza ale mam już wszystkie objawy a tempka...zgłupiałam bo rośnie, spada i rośnie więc wrzuciłam na luz. Co ma byc to będzie;-)

Iwasku kochana moja trzymam za Ciebie kciuki zaciśnięte najmocniej jak mogę :-)
Dagne cudeńka przyszły-dziękuję Ci bardzo są śliczne :-):-):-)

A ja wstałam rano, zjadłam z moim L. śniadanko, wyszłam z psami i znów poszłam spać i dopiero wstałam - nie wiem kiedy odeśpię....A (.)(.) czuję, że zaraz mi wybuchną więc chyba już bym chciała żeby @ przyszła przynajmniej mi ulży. Jutro pójdę chyba zbadać prl bo objawy mnie martwią bardzo :-(

reklama
kwiatek na prolaktyne na 100% trzeba byc na czczo na progesteron nie jestem pewna ale ja tez bylam na czczo bo robilam hurtem wszystkie badania wiec nic rano nie jadlam raczej

Do góry