Amalfi nie krzycz i tak bym nie wyrobiła z badaniami, rano nawet nie miałam siły iść do laboratorium, prze ból żołądka. Poza tym na rękę mi będzie przełożenie wizyty ze względów finansowych. Nie mam od tak do wyłożenia z niczego 80 zł na wizytę.
reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
jedy co tu sie dzieje masakra
a u mnie chyba znow @ przylezie i chyba teraz to juz na 90% jestem pewna ze sie u mnie wszystko pokrzaniło i mysle ze wybiore sie za miesiac na badania jakies w którym dc sie bada progesteron bo mysle ze to on jest przyczyna moich brudzen i plamien
a u mnie chyba znow @ przylezie i chyba teraz to juz na 90% jestem pewna ze sie u mnie wszystko pokrzaniło i mysle ze wybiore sie za miesiac na badania jakies w którym dc sie bada progesteron bo mysle ze to on jest przyczyna moich brudzen i plamien
dagne
Witam dziewczyny w tą koszmarną pogodę deszczowo-śnieżną... coś strasznego, co się dzieje w maju.
Atom, moje sprawy brzuszne hmmm... noc przespałam dzięki szklance herbaty na stoliku nocnym, na szczęście ból był mniejszy bo na sile chodziłam po mieszkaniu i próbowałam "dać upust" ;p na bank wiecie o co chodzi teraz dopiero próbuję jeść bułeczki z serkiem białym i pomidorem, no i zobaczymy, od kawy mnie odrzuciło (późno coś, al na bank będę jeszcze pić, może koło 2 trymestra)
Ael, ty i takie rzeczy? nie pomyślałabym, masz takie delikatne rysy twarzy co do horrorów, kochałam je do końca technikum, a potem zonk i mnie zaczęły denerwować, nie boję się ich oglądać, ale nie lubię już. Przerzuciłam się na dramaty hehe ale takie z morałem. Wczoraj oglądałam Rabbit Hole
Madzia, dziękuję za miłe słowa
Atom, moje sprawy brzuszne hmmm... noc przespałam dzięki szklance herbaty na stoliku nocnym, na szczęście ból był mniejszy bo na sile chodziłam po mieszkaniu i próbowałam "dać upust" ;p na bank wiecie o co chodzi teraz dopiero próbuję jeść bułeczki z serkiem białym i pomidorem, no i zobaczymy, od kawy mnie odrzuciło (późno coś, al na bank będę jeszcze pić, może koło 2 trymestra)
Ael, ty i takie rzeczy? nie pomyślałabym, masz takie delikatne rysy twarzy co do horrorów, kochałam je do końca technikum, a potem zonk i mnie zaczęły denerwować, nie boję się ich oglądać, ale nie lubię już. Przerzuciłam się na dramaty hehe ale takie z morałem. Wczoraj oglądałam Rabbit Hole
Madzia, dziękuję za miłe słowa
kasia.natka
Kasia, strasznie długie masz te cykle, powinnaś się poradzić lekarza...
U mnie dziś było -3 stopnie. Masakra, w maju!! Na szczęście nic nie zmarzło na ogrodzie. Teraz temperatura dobija do 5. No szaleństwo po prostu, Bahama...
A ja mam nowy objaw pojawiły mi się guzki na brodawkach
no takiego dlugiego jeszcze nie mialam i tez sie martwie ze moze @ calkiem sie zatrzymala i trzeba bedzie wywolywac
Sil no jeszcze mnie nie przebiła dziś idę zakupić termometr i będziemy się mierzyć teraz już rozumiem dlaczego chcecie zaciążyć mnie nie tyle co brzuch jak pochwa boli :-/, na brzuch przyjdzie czas pewnie
ha ha ha droga Magda gonie cie
niestety blokuja sie w jajnikach i nie chcą wychodzic... i własnie dostałam clo. Narazie mam pierwszy cykl z clo więc czekam na rezultaty.
trzymam mocno &&&
Cześć
Magda ja zdecydowałam że tą dietę Dukana bądź jakąś inną dietę zastosuję za miesiąc-jak mi się nie uda w tym miesiącu zafasolkowac.
Już się o to pytałam ale nikt nie odpisał więc się powtórzę: dziś mam 40 dc i nie mam @ robiam 2 tesy i 2 wyszły negatywne. Idę do gina w poniedzilek i chę aby dał mi coś na wyregulowanie @ (np. luteina) czy myślicie że koleś przepisze mi coś czy powinnien najpierw wysłać mnie na jakieś badania a jeśli tak to jakie? (kurcze chcę mu coś zacząć sugerować bo chodzę na NFZ i trzeba walczyć o swoje :-))
Atom u ciebie calkiem tak jak u mnie - @ nadal brak, dwa sikacze negatywne, jeszcze czekam ale juz pora do gina sie umowic
Witam wieczorową porą kobiałki
U mnie do przodu ...moje szczęście jest już TYLKO moje :-)
Co do @ czekam do 6 i jak się nie pojawi zrobię sikacza ale mam już wszystkie objawy a tempka...zgłupiałam bo rośnie, spada i rośnie więc wrzuciłam na luz. Co ma byc to będzie;-)
trzymam mooocnooo &&&
Magd.a
Ael Ty dziś 15 tydzień kończysz :-) ale fajnie ;-) jeszcze kilka miesięcy i będzie z Wami
;-)
Ja dziś znów w pracy, ale pocieszam się ,że jeszcze kilka godzin i do domu ;-) mam nadzieję,że dziś nie usnę tak jak wczoraj..
a leje się ze mnie niemiłosiernie .. teraz już wiem dlaczego anty brałam
Ja się tak łatwo nie dam.. z tą długością cyklu :-) musicie dostać @ szybciej niż ja
;-)
Ja dziś znów w pracy, ale pocieszam się ,że jeszcze kilka godzin i do domu ;-) mam nadzieję,że dziś nie usnę tak jak wczoraj..
a leje się ze mnie niemiłosiernie .. teraz już wiem dlaczego anty brałam
Ja się tak łatwo nie dam.. z tą długością cyklu :-) musicie dostać @ szybciej niż ja
kwiatuszekq20
czy na progesteron trzeba byc na czczo?
Tak Madziu dziś kończę 15 tydzień, coś niesamowitego
KWiatuszku pytaj Pok albo Amalfi one wiedzą co i jak.
Dagne widzisz, cicha woda w brzegi rwie . Wiesz ja takimi sprawami bardzo się interesuję i swego czasu będąc członkiem jednej z organizacji zajmowałam się nawiedzonymi domami i to było niesamowite uczucie, chociaż sporo przy tym roboty :-)
Jakiś czas temu zaprzestałam współpracować z tą organizacją, ale czasem myślę, żeby się wybrać do takiego domu i go zbadać...ahh ta żyłka adrenaliny
KWiatuszku pytaj Pok albo Amalfi one wiedzą co i jak.
Dagne widzisz, cicha woda w brzegi rwie . Wiesz ja takimi sprawami bardzo się interesuję i swego czasu będąc członkiem jednej z organizacji zajmowałam się nawiedzonymi domami i to było niesamowite uczucie, chociaż sporo przy tym roboty :-)
Jakiś czas temu zaprzestałam współpracować z tą organizacją, ale czasem myślę, żeby się wybrać do takiego domu i go zbadać...ahh ta żyłka adrenaliny
Witam wieczorową porą kobiałki
U mnie do przodu ...moje szczęście jest już TYLKO moje :-)
Co do @ czekam do 6 i jak się nie pojawi zrobię sikacza ale mam już wszystkie objawy a tempka...zgłupiałam bo rośnie, spada i rośnie więc wrzuciłam na luz. Co ma byc to będzie;-)
Iwasku kochana moja trzymam za Ciebie kciuki zaciśnięte najmocniej jak mogę :-)
Dagne cudeńka przyszły-dziękuję Ci bardzo są śliczne :-):-):-)
A ja wstałam rano, zjadłam z moim L. śniadanko, wyszłam z psami i znów poszłam spać i dopiero wstałam - nie wiem kiedy odeśpię....A (.)(.) czuję, że zaraz mi wybuchną więc chyba już bym chciała żeby @ przyszła przynajmniej mi ulży. Jutro pójdę chyba zbadać prl bo objawy mnie martwią bardzo :-(
reklama
Podziel się: