reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

u mnie dzis 21dc ale nawet na nic nie licze. nie czuje w moim organizmie jakichkolwiek zmian i nie nastawiam sie. ja tez planuje wybrac sie jeszcze do innego lekarza. do lekarza ktory jest bardzo dobry w nadzerkach. ale to jeszcze za jakis czas. narazie do mojego gin sie nie wybieram. teraz M. wysle a ja jesli w ciagu 3 miesiecy nie zaciaze to biore sie za ta nadzerke

a wiecie co mi pani dr. powiedziala. powiedzialam jej ze mam problem z pekaniem pecherzykow. zapytała czy kontroluje sluz i temp. powiedzialam ze sluz tak a temp nie. powiedziala ze nalezy tego pilnowac bo jesli temp skoczy i sluz jest to napewno pekniecie było? pierwszy raz słyszlam o czyms takim. od zawsze mam sluz płodny a cykle bezowulacyjne były. albo ona tak gadała trzy po tyrz ze ja tak zrozumiałam albo taka wiedze posiada.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Rastuś edytuj posty, jak chcesz coś dodać do poprzedniego postu po prostu kliknij pod wcześniejszym postem "edytuj" wpisz co chcesz i zatwierdź. Bo takie podwójne i potrójne posty są niepożądane, a jak zobaczy to mod tego wątku to Cię opieprzy. Jak będziesz edytować nie będzie bałaganu.

rasta jak słysze o takich wizytach to az strach się bać chodzić do takich "specjalistów"..grrr tylkogłowie kobiecie namieszają i co po niektóre do depresji doprowadzą albo zbędnych zmartwien...dlateg ja nie cierpie chodzic do jakichkolwiek lekarzy...yyyyyyy

Jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł... Strasznie mi dziś słabo, ale podejrzewam raczej pogodę i serce, a nie ciążę. Do tego ból kręgosłupa i leżenie brzuchem do góry nie pomaga w humorach

Hello :-)
Ja dziś już po maturze z polaka i nie było aż tak źle ;-). No i pierwszy wywiad do radia Plus w moim życiu już mam za sobą :-).
Coś mnie dziś brzuch boli tak jak przed @ a tu jeszcze do poniedziałku-wtorku czas.
Przyznaj się co było na maturze? Jak Ci poszło?

Sil najlepiej przespać większość dnia, będzie lepiej pod wieczór :-)

Rasta sluz plodny, tempka ok i sliczny skok tempki + bole wcale nie daja 100% gwarancji ze owulacja byla, ja jestem tego najlepszym przykladem, wszystko to mialam, a pecherzyk i tak nie pekl :) Monitoring daje 100% pewnosc tylko

reklama
Na wieczór zwykle mam gorzej, niestety. Zaraz wstaję sobie zrobić pizzę, bo inaczej pypcia dostanę chyba.

Ja sobie dziś na opisie na gg ustawiłam "Już zdana matuuura, lata teeemu lalala" ale jestem podła

Do góry