reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

a mnie juz powoli brzuch cmi wiec @ nadchodzi wolnymi krokami ale na szczescie mnie (.)(.) nie bola co az dziwne u mnie bo zawsze bolaly na @ :-D ale ciesze sie ze nie bola bo przynajmniej moge sobie spac na brzuchu

reklama
No ja już sobie nie pośpię :-D leżę z termoforkiem i mnie lula znów :-D u mnie słońce wychodzi wow ! ;-) poleżę chwile i do pracy trzeba się zbierać ;-)

Hej laseczki, ale pogoda majowkowa beznadziejna! Wrocilismy dzien wczesniej bo nie bylo sensu byc w taka pogode.
Malutki juz regularnie sie rusza codziennie wieczorem sobie leze, naslu****e, nie czuc jeszcze z zewnatrrz tak, choc jak sie wypnie to maz moze poczuc, a tak to niestety pukanie poki co czuje tylko ja.
Co tam u was?
Ile stron napisanych!

Big, kurcze to musi być niezwykłe uczucie... :D malutki? czyli chłopak?? :)
A ja dopiero śniadanie jem.... nie miałam ochoty na nic, miałam w nocy sensacje żołądkowe. Ale nie że mdłości, tylko chyba bardziej zaparcia.

Hej dziewczynki.

Dla tych, które pojawiły się po kilku dniach przerwy - niestety brak fasolek....

Big pokaż nam się, jak tam brzuszek? I jak się czujesz? Mnie non stop przez 2 tygodnie swędzi brzuch, z małymi przerwami oczywiście, ale po bokach i podbrzusze. Skóra mi się tak naciąga.

Hej laseczki.

Melduję że wróciłam cała i zdrowa i wykończona tym weekendem :)
Szkoda, że nie ma żadnych nowych fasolek :( Czyli maj przed nami - działamy :)
U mnie też fasolki brak-robiłam dziś rano test :( Czekam teraz na @ i zaczynamy od nowa chociaż przyznaje, że nie mam już na to wszystko siły :/

No jeszcze kilka ma testować :-) więc jeszcze kwiecień nie taki do końca stracony :-D

Asiol nie wiesz co mówisz z tym @ :-D lepiej już na płodne czekaj bez @ :-D

reklama
witam po ponad polmiesiecznej przerwie. ja tylko na chwile.
Big tylko Ci pozazdroscic odczuc maluszka ;)

widze ze na forum bardzo duzo sie dzieje. nie dałam rady wszystkiego nadgonic ale starałam sie was czytac raz na jakis zcas. zauwazylam ze jest bardzo duzo nowych "staraczek" ktorym bardzo szybko udało sie zafasolkowac. ja stanelam na etapie zafasolkowania Dagne i Sil.. a tych nowych nie jestem w stanie zapamietac
czytałam tez jak Pok postanowila trzymac porzadek na forum i bardzo mi sie to podobało ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry