reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a ja sie dziwnie czuje najpierw katarek mnie meczyl teraz sam przeszedl ale za to glowa mnie boli pomyslalam moze z glodu poszlam po kolacyjke ale wzielam gryza i odrazu mi niedobrze wiec uznalam ze was opuszcze i poloze sie moze sie zdrzemne i mi pomoze niewiem co disiaj zemna nie tak... jak co to milej nocy

reklama
AERLEDA Tu tez go szybko zmieszalysmy z blotem i moderator usunal jego watek, takze juz nie przeczytacie tego, rruurrkkaa napoisala do niego na maila zeby sie dowiedziec co odpisze i odpisal ze hotel platny reszta do dogadania i kilka stosunkow w plodne, czujesz to??? Od tego sa banki spermy albo cos takiego jak juz ktos potrzebuje, bo roznie bywa przeciez w zyciu

AERLEDA Tu tez go szybko zmieszalysmy z blotem i moderator usunal jego watek, takze juz nie przeczytacie tego, rruurrkkaa napoisala do niego na maila zeby sie dowiedziec co odpisze i odpisal ze hotel platny reszta do dogadania i kilka stosunkow w plodne, czujesz to??? Od tego sa banki spermy albo cos takiego jak juz ktos potrzebuje, bo roznie bywa przeciez w zyciu
Na tamtym forum też go zjechałam, tylko tam się poczeka trochę na admina by usunął wątek.
Ale skąd się tacy ludzie biorą?
Pewnie gościu jest masakrycznie brzydki i szuka łatwego i szybkiego seksu, przy okazji chcąc zarobić. Obrzydlistwo...

Szkoda ,że zamknęli wątek :-D poczytałabym co mają do powiedzenia inni :-)
To w ogóle szkoda cokolwiek czytać, bo to po prostu czysty wstyd gościu sobie przyniósł.
Najgorsze jest to, że są tacy ludzie i są Ci którzy się do takich ludzi zgłaszają, ponosząc tak duże ryzyko.
No nie wierzę, że gościu stwierdziłby że on proponując seks w płodne jest lepszy od inseminacji czy IFV. Kompletny kretyn....

Aerleda no skoro oni sie biora to pewnie jest popyt! W dzisiejszych czasach jest duzo samotnych kobiet z wyboru i tacy frajerzy tylko czekaja na takie. Ale jak mozna sie oglaszac na takich forach??? Pewnie sa miejsca gdzie sie szuka takich reproduktorow, nie wiem

Amalfi a może i się ogłaszają, ale właśnie nie na takich portalach jak BB czy tamto ciążowe forum, przecież to jak grzebanie w patykiem w gnieździe os!
Szok, po prostu szok!

W ogóle zmieńmy temat, bo tylko nerwy się pojawiają przez takiego gościa....

reklama
Ale pewnie taki "sztuczny" tatuś jest tańszy niż Inseminacja i in vitro..

ale racja skończmy temat, nie ma co sobie nerwów psuć..

Do góry