reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

a ja sie dziwnie czuje najpierw katarek mnie meczyl teraz sam przeszedl ale za to glowa mnie boli pomyslalam moze z glodu poszlam po kolacyjke ale wzielam gryza i odrazu mi niedobrze wiec uznalam ze was opuszcze i poloze sie moze sie zdrzemne i mi pomoze niewiem co disiaj zemna nie tak... jak co to milej nocy

reklama
AERLEDA Tu tez go szybko zmieszalysmy z blotem i moderator usunal jego watek, takze juz nie przeczytacie tego, rruurrkkaa napoisala do niego na maila zeby sie dowiedziec co odpisze i odpisal ze hotel platny reszta do dogadania i kilka stosunkow w plodne, czujesz to??? Od tego sa banki spermy albo cos takiego jak juz ktos potrzebuje, bo roznie bywa przeciez w zyciu

AERLEDA Tu tez go szybko zmieszalysmy z blotem i moderator usunal jego watek, takze juz nie przeczytacie tego, rruurrkkaa napoisala do niego na maila zeby sie dowiedziec co odpisze i odpisal ze hotel platny reszta do dogadania i kilka stosunkow w plodne, czujesz to??? Od tego sa banki spermy albo cos takiego jak juz ktos potrzebuje, bo roznie bywa przeciez w zyciu
Na tamtym forum też go zjechałam, tylko tam się poczeka trochę na admina by usunął wątek.
Ale skąd się tacy ludzie biorą?
Pewnie gościu jest masakrycznie brzydki i szuka łatwego i szybkiego seksu, przy okazji chcąc zarobić. Obrzydlistwo...

Szkoda ,że zamknęli wątek :-D poczytałabym co mają do powiedzenia inni :-)
To w ogóle szkoda cokolwiek czytać, bo to po prostu czysty wstyd gościu sobie przyniósł.
Najgorsze jest to, że są tacy ludzie i są Ci którzy się do takich ludzi zgłaszają, ponosząc tak duże ryzyko.
No nie wierzę, że gościu stwierdziłby że on proponując seks w płodne jest lepszy od inseminacji czy IFV. Kompletny kretyn....

Aerleda no skoro oni sie biora to pewnie jest popyt! W dzisiejszych czasach jest duzo samotnych kobiet z wyboru i tacy frajerzy tylko czekaja na takie. Ale jak mozna sie oglaszac na takich forach??? Pewnie sa miejsca gdzie sie szuka takich reproduktorow, nie wiem

Amalfi a może i się ogłaszają, ale właśnie nie na takich portalach jak BB czy tamto ciążowe forum, przecież to jak grzebanie w patykiem w gnieździe os!
Szok, po prostu szok!

W ogóle zmieńmy temat, bo tylko nerwy się pojawiają przez takiego gościa....

reklama
Ale pewnie taki "sztuczny" tatuś jest tańszy niż Inseminacja i in vitro..

ale racja skończmy temat, nie ma co sobie nerwów psuć..

Do góry