reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No ja dziś wedle suwaczka 45 dc :-D już mam dość czekania :-) ja bylam na obiedzie.. ale u mnie leje jak nie wiem :-( mam rzeki na ulicy :-( przytulanek brak.. jakaś ta majówka do dupy :-p

reklama
kwiatuszeq Ty widze jak ja z doskoku...mimo wielkich chęci pracy tyle, że nie daje rady dziewczyn nadrabiać, ale w miare możliwości czytam, teraz udało się zorganizowac kilka dni wolnego wiec choc chwile spedzam z mezem i przyjaciólmi, u mnie @ oczywiście przyszła z małym poślizgiem...wiec kolejny cykl przed nami...ale tez na razie na luzie bez ciśnienia:) buziaki Kochane:)

witam tak ja mowilam ze moji rodzice niezbyt by byli za tym bym była w ciązy ale raczej tylko mama bo tata mysle ze by sie ucieszył ale z mama było by ciężko bo mam brata i siostre starsza siostra jest samotna 30 latka a brat ma 42 lata i ma dwojke dzieci ale mama nie przepada byc babcia i wogle mu nie pomagała i sama mi powiedziala jak mialam 18 lat ze jak bede w ciazy nie mam na nia liczyc i watpie by to sie zmienilo... ale za to mam tesciowa która uwielbia dzieci i ma jednego wnuka ktory ma 4 lata i jakis czas temu mowila o spacerkach z wózkiem ze ona i tesciu lubią spacerki i ze mogłby by byc z wózkiem i zaczelam sie zastanawiac czy ona nam cos sugeruje :p
POK nie martw sie zrob sobie dzien wolny nie mysl o tym sama mowilas ze jak wyluzujemy to beda fasolki, pamietaj masz nas zawsze mozesz sie wygadac zawsze wysluchamy i postaramy sie jakos pomóc i pocieszyc :-)
Dotka super te pudełeczka a zrobilabys mi na 21 lipca dla tesciowej na prezent ?urodzinowy :-)
A w poznaniu nie pada ale słonca tez brak...

u mnie tez pogoda dramatyczna od rana padal snieg wielkosci jajka potem grat i caly czas teraz deszcz pada zimno wieje ble... no ja sobie prace zorganizowalam i kazdy czwartek mam 6 godzinek do roboty:) teraz sobie z moim ukpchanym ogladam meczyk on pije piwko a ja winko :) musze sie odprezyc...

Zobaczcie jaki nowy watek sie otworzyl POMAGAM-ZAPLADNIAM szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
hello... :) dziewczyny co sądzicie bo zwykle mam cykle koło 30 no max 33 ale w ciągu ostatnich 6 m-cy jeden cykl miałam 45 dni i teraz dziś mam już 39 dc a wciąż czekam na @. Moje pytanie dotyczy tego czy mam prawo poprosić gina o przepisanie luteiny lub czegoś innego na regulację cyklu?
A pogoda faktycznie fatalna...dziś pół dnia przesiedziałam pod kołdrą i się relaksowałam :) i powoli łąpię lenia na jutrzejszy dzień bo trzeba iść do pracy :-(

Do góry