reklama
Paluszek_
Fanka BB :)
kwiatuszeq Ty widze jak ja z doskoku...mimo wielkich chęci pracy tyle, że nie daje rady dziewczyn nadrabiać, ale w miare możliwości czytam, teraz udało się zorganizowac kilka dni wolnego wiec choc chwile spedzam z mezem i przyjaciólmi, u mnie @ oczywiście przyszła z małym poślizgiem...wiec kolejny cykl przed nami...ale tez na razie na luzie bez ciśnienia buziaki Kochane
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
witam tak ja mowilam ze moji rodzice niezbyt by byli za tym bym była w ciązy ale raczej tylko mama bo tata mysle ze by sie ucieszył ale z mama było by ciężko bo mam brata i siostre starsza siostra jest samotna 30 latka a brat ma 42 lata i ma dwojke dzieci ale mama nie przepada byc babcia i wogle mu nie pomagała i sama mi powiedziala jak mialam 18 lat ze jak bede w ciazy nie mam na nia liczyc i watpie by to sie zmienilo... ale za to mam tesciowa która uwielbia dzieci i ma jednego wnuka ktory ma 4 lata i jakis czas temu mowila o spacerkach z wózkiem ze ona i tesciu lubią spacerki i ze mogłby by byc z wózkiem i zaczelam sie zastanawiac czy ona nam cos sugeruje
POK nie martw sie zrob sobie dzien wolny nie mysl o tym sama mowilas ze jak wyluzujemy to beda fasolki, pamietaj masz nas zawsze mozesz sie wygadac zawsze wysluchamy i postaramy sie jakos pomóc i pocieszyc :-)
Dotka super te pudełeczka a zrobilabys mi na 21 lipca dla tesciowej na prezent ?urodzinowy :-)
A w poznaniu nie pada ale słonca tez brak...
POK nie martw sie zrob sobie dzien wolny nie mysl o tym sama mowilas ze jak wyluzujemy to beda fasolki, pamietaj masz nas zawsze mozesz sie wygadac zawsze wysluchamy i postaramy sie jakos pomóc i pocieszyc :-)
Dotka super te pudełeczka a zrobilabys mi na 21 lipca dla tesciowej na prezent ?urodzinowy :-)
A w poznaniu nie pada ale słonca tez brak...
kasia.natka
pogoda dramatyczna :-( w Krakowie caly dzien pada z przerwami wiec tylko lezec przed telewizorkiem mozna
magenta :)
u mnie tez pogoda dramatyczna od rana padal snieg wielkosci jajka potem grat i caly czas teraz deszcz pada zimno wieje ble... no ja sobie prace zorganizowalam i kazdy czwartek mam 6 godzinek do roboty teraz sobie z moim ukpchanym ogladam meczyk on pije piwko a ja winko musze sie odprezyc...
reklama
hello... dziewczyny co sądzicie bo zwykle mam cykle koło 30 no max 33 ale w ciągu ostatnich 6 m-cy jeden cykl miałam 45 dni i teraz dziś mam już 39 dc a wciąż czekam na @. Moje pytanie dotyczy tego czy mam prawo poprosić gina o przepisanie luteiny lub czegoś innego na regulację cyklu?
A pogoda faktycznie fatalna...dziś pół dnia przesiedziałam pod kołdrą i się relaksowałam i powoli łąpię lenia na jutrzejszy dzień bo trzeba iść do pracy :-(
A pogoda faktycznie fatalna...dziś pół dnia przesiedziałam pod kołdrą i się relaksowałam i powoli łąpię lenia na jutrzejszy dzień bo trzeba iść do pracy :-(
Podziel się: