reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ale widzę, że przez te kłopoty nasze forum trochę ucichło...

Ja też uciekam... Idę grać z K i z teściem w scrabble :D oczywiście muszę wygrać!!! :p (przepraszam , że podwójny post ale nie wiem gdzie przy wyświetlaniu dla telefonów jest "edytuj") zajrzę tu wieczorkiem!!! Miłego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Atom, mnie się wydaje, że żadna dieta ograniczeniowa, a taki jest Dukan, nie jest dobra przed ciążą, bo pozbywasz się składników odżywczych. Tak jak Ael mówi, lepiej do dietetyka i ruszać się, bo nie ma diety skutecznej bez ruchu.

Atan, dobrze mi się wydaje, że Ty pisałaś, że rodzice by Wam odradzali? Bo nie rozumiem, jesteście po ślubie i do tego dorośliście, a do dziecka nie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To mi musiało suwaki usunąć, ja nic nie robiłam. CZuję się okropnie. Wkurza mnie już leżenie, od 29 marca jakby nie liczyć z krótkimi przerwami to dla mnie za dużo, zaczynam tyć, jest mi wiecznie niedobrze i generalnie mam humory ciążowe

Witam dziewczynyy, ja dzis pospalam sobie dluuugo bo do 10 prawie.
Potem sniadanko i ulubiona pora dania - czyli kawka i cos slodkiego

Wczoraj mnie naszło by zrobić kolejne pudełko, pomysł przyszedł do głowy i nie pozwolił poczekać do dziś - więc zrobiłam.

To mniejsze niebiesko-żółte dla przyjaciólki która jutro ma imieniny.
To większe może wystawię na allegro bo jeszcze nie ma właściciela i wpadnie jakiś grosik
wink.gif

Wczoraj kupiłam sobie kolczyki i wisiorek do nich to też zaraz Wam zaprezentuję.

I na koniec okropna pogoda u mnie pada snieg !!! i deszcz

Pok widac kwiecien dla nas malo sprzyjajacy byl, dobrze ze @ przyszla, regularne cykle tez sa wazne

Ael fajne to z tymi cyckami :)

Zobacz załącznik 351014 Zobacz załącznik 351013

Zobacz załącznik 351010 Zobacz załącznik 351011 Zobacz załącznik 351012
pencil.png

Witam panienki sorki ze mnie nie było tak długo sa jakies nowe zaciązone? Nie mam siły was nadrobic oststnio duzo pracy al tez sie znalazł czas na imprezki dzis niestety ost dzien wolnego pozdrawiam ciepło

witam w ten paskudny dzien :wściekła/y:
u mnie bez zmian tzn. @ brak ale wczoraj nie wytrzymalam i zrobilam sikacza no i oczywiscie wstretna jedna I :-(
no coz...trzeba probowac dalej. byle teraz @ przyszla bo to juz 40dc
pok kochana bedzie dobrze musi byc

Kasiu nie poddawaj się, będzie dobrze.

Dotka śliczne to Twoje rękodzieło :-)

No dobra dziewczynki, dla wszystkich, które mają zmieniony styl forum dla komórek, możecie wrócić na normalne forumowe, skrypt został naprawiony :-)

mam pytanko: jak juz pisalam w 35 i 36 dc mialam baaardzo plodny sluz wiec czy to mozliwe ze mialam wtedy owu? bo ja sie nadal ludze ze moze jednak...znalazlam wlasnie jakas opinie ze kinder test ktory robilam to jakas masakra i nie mozna mu wierzyc - czy ktoras z was zna ten test?

reklama
Kasiu jesli mialabys wtedy owu to oznacza ze Twoj cykl bedzie trwał ok 50 dni ! to b. duzo

Jako fotograf amator nie mogłam się oprzeć dzisiejszemu zjawisku i wyruszyłam z domu żeby to uwiecznić, efektem dzielę się z Wami :)

Zobacz załącznik 351030
pencil.png

Do góry