reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzień dobry!! Co do diety Dukana to sama ją praktykowałam ale nie za długo . Efekty były rewelacyjne i nie było żadnych działań ubocznych ale pewnie ze względu na krótki czas przeprowadzania diety. W każdym bądź razie koleżanka schudła koło 15 kg i ciągle narzeka, że jest chora, że źle się czuje i ogólnie osłabł jej organizm. Nie da się ukryć, że ta dieta jest mało zróżnicowana a organizm potrzebuje wszystkich wartości po troszku... Co do tej koleżanki to po zakończeniu diety szybko wróciła do swojej starej wagi mimo, że bardzo uważa na jedzenie.

reklama
ŁolaBoga już o dietach gadają :p
Dziewczyny szczerze, chcecie schudnąć to do dietetyka iść. Moja bratowa, miała przy okazji problemów zdrowotnych ustaloną indywidualną dietę i w 2 miesiące zeszła ze 6 rozmiarów, odżywiając się zdrowo. :-)

Pok, moja lewa pierś jest do Twojego użytku ;-)

Wiecie co dziewczyny....Za oknem pada mi śnieg, drzewa i dachy mamy już białe a facet mi do ucha śpiewa Jingle Bells.....masakra jakaś.....

Ael Ty to masz z tym swoim wesoło :-) U mnie na razie tylko deszcz a na komputerze wyświetla mi temp 4 st. C :wściekła/y:
Ael jak już tu jesteś to musisz mnie wspomóc!! Strona BB zrobiła mi się jakaś taka dziwna, tzn. tak jakby wszytsko mi sie wyświetla w notatniku jedno pod drugim bez szaty graficznej strony... (nie wiem jak to wytłumaczyć ale bardzo mnie to denerwuje :p) mam nadzieję, że chociaż troszkę zrozumiałaś :zawstydzona/y:

Zrozumiałam kochana, mam to samo, pewnie skrypt forum się sypnął niestety. Za to jest sposób: na dole strony można zmienić styl strony z BB to chłopczyk/dziewczynka na wersję dla komórek, będzie bardziej przejrzyste :-)

Hahaha :) ja też grafiki nie mam! chyba jakiś problem bb :)
Atom, ja brałam ponad rok temu żelazo w płynie, bo miałam niedobór, ale wszystko jeszcze przed ślubem się unormowało, potem zaczęłam brać kwas foliowy - zaraz po slubie:) i vitaral complex czy jakoś tam (60 kapsułek), a staraliśmy się po 3 miesiącach od slubu, żeby w razie czego dzidziuś urodził się "bez kredytu"- bo na ślub zaciągnęliśmy. Więc fasolka przyszła w 3 cyklu starań (pół roku po ślubie) i urodzi się w grudniu jeśli wszystko dobrze będzie... (mam wielką nadzieję, że tak). I wtedy już ostatnia rata będzie za nami :) bo narazie to krucho z kasą i do ginekologa zapisałam się na nfz oczywiście:)

Błąd nie błąd, czy awaria problem admini BB mają i to duży, ale stawiam na rozwalony skrypt, tak to się głównie dzieje, więc dziewczynki miejcie też na uwadze, że strona chwilowo może być niedostępna za jakiś czas.

reklama
Do góry