reklama
S
Silmiriel
Gość
Dołączę się do stanikowej dyskusji. Nosiłam 75B, przy czym raczej małe B, teraz wskoczyłam w 75C. A że teraz mojemu nie wolno dotykać, to choć chce patrzeć
magenta :)
Fanka BB :)
hej kobietki ja nosilam 75b ale przed @ przezucam sie na 75c bo zamale staniki mam przed @ a teraz jestem przed @ i jakos (.)(.) sie nie powiekszyly tak jak do tej pory i nie bola tak jak zwykle jedyne co to sutek lewy mnie swedzi na przemian z prawym moze @ sie spozni co prawda mam jeszcze 7 dni za to mogla bym sporo spac wczoraj zasnelam nawet nie wiem kiedy ale nie dotrwalam do szymona majewskiego wstalam dzis o 5.40 i jestem mega spiaca a musze sie ogarnac o 16 jade sobie dogadac prace z klientem
Hey ja nie mam się czym chwalić bo mam miskę 75-80 A w porywach B. Dziewczyny mam takie pytanie czy słyszałyście coś o tej diecie Dukana? Czy ktoś z waszych zanjomych stosował...kurcze tak bym chciała schudnąć z 5-7 kg i spróbować tej diety (ponoćfekty są duże już w 1 tygodniu) ale nie wiem jaki to może mieć wpływ na ewentualne poczęcie fasolki?
co do tej diety to niestety nie mam pojecia mojej siostry facet jest lekarzem i stosowal jakas diete i schudl 10 kg w ciagu miesiaca jadl wszystko ale mial jakies wiliczanie kalori i pamietam ze dieta jego sie zaczynala nabialu lait sery mleka i cos tam ale mial to rozpisane na caly miesiac co kiedy mogl jest ile i wogole ale wiem ze przy tym nie szkodzil organizmowi jednoczesnie oczyszczal organizm z toksyn itp i dieta nie powodowala u niego oslabienia organizmu ani braku zadnych witamin i niezbednikow
aha no bo ta dieta Dukana polega na tym, że rzez tydzień jesz same białka w ilościach jakie potrzebujesz i na każdy zrzucowny kg przypada ileś tam dni diety białkowej z warzywami czyli na pierwszych II etapach nie ma owoców (bo zawieraja dużo cukrów) ale można łykać jakieś multiwitaminy.
dagne
Dzień dobry
a ja z rana lenia mam. Mąż pojechał na jakieś pokazy wojskowe. Nie mogłam zasnąć w nocy, musiało mi coś na żołądku siąść, bo tak mi jakby niedobrze było. Dopiero mój K wstał zrobił o 3 herbatę nie słodzoną i mi przeszło. Wątpie, czy to objaw ciążowy, bo to nie były nudności, tylko żołądek miał przygody pewno po zjedzeniu gofrów a potem kiełbasek z grilla.
Atom, ja się osłuchałam na ddtvn o tej diecie, i negowano ją dość Tzn, owszem, szybko tracisz kg ale sieje spustoszenie w organizmie. Wydaje mi się, że dla fasolki lepiej byłoby jej nie stosować. Jedna Pani wypowiadająca się, mówiła, że zrzuciła kilogramy jakieś, ale potem była ciągle nie skoncentrowana i senna, a okazało się, że jakieś minerały jej "wypłukało". No nie wiem, zdania są podzielone, ale ja bym nie ryzykowała.
a ja z rana lenia mam. Mąż pojechał na jakieś pokazy wojskowe. Nie mogłam zasnąć w nocy, musiało mi coś na żołądku siąść, bo tak mi jakby niedobrze było. Dopiero mój K wstał zrobił o 3 herbatę nie słodzoną i mi przeszło. Wątpie, czy to objaw ciążowy, bo to nie były nudności, tylko żołądek miał przygody pewno po zjedzeniu gofrów a potem kiełbasek z grilla.
Atom, ja się osłuchałam na ddtvn o tej diecie, i negowano ją dość Tzn, owszem, szybko tracisz kg ale sieje spustoszenie w organizmie. Wydaje mi się, że dla fasolki lepiej byłoby jej nie stosować. Jedna Pani wypowiadająca się, mówiła, że zrzuciła kilogramy jakieś, ale potem była ciągle nie skoncentrowana i senna, a okazało się, że jakieś minerały jej "wypłukało". No nie wiem, zdania są podzielone, ale ja bym nie ryzykowała.
dagne też słyszałam że zdania są podzielone odnośnie tej diety ale z drugiej strony w momencie gdybym zaszła w ciązę momentalnie bym ją przerwała...muszę jeszcze poczytać na tn temat. A co do twoich sensacji rzołądkowych to bita śmietana i kiełbaski z grilla to faktycznie nie najlepsze połączenie...ale dobrze że po tej herbacie ci przeszło.
Atom jak chcesz ja moge zapytac sie siostry jak ta dieta jej faceta wygladala i wiem ze mogl jesc wszystko tylko w mniejszych ilosciach lait i wogole ale wiem ze mu nic nie szkodzila bo wiem ze przez dietetyka ona byla zalecona a ze mojej siory facet jak to lekarz ma swoje fanaberie i wogole to on byle czego by sie nie lapal a wiem ze sobie ja chwalil i potem chodzil dumny jak paw jak mu powiedzialam ze schudl
reklama
Podziel się: