reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dobre fajne cycki miała aż się przewróciła :-) a teraz napewno mówię dobranoc maz już chrapie milej nocy

reklama
Dołączę się do stanikowej dyskusji. Nosiłam 75B, przy czym raczej małe B, teraz wskoczyłam w 75C. A że teraz mojemu nie wolno dotykać, to choć chce patrzeć :)

hej kobietki ja nosilam 75b ale przed @ przezucam sie na 75c bo zamale staniki mam przed @ a teraz jestem przed @ i jakos (.)(.) sie nie powiekszyly tak jak do tej pory i nie bola tak jak zwykle jedyne co to sutek lewy mnie swedzi na przemian z prawym moze @ sie spozni co prawda mam jeszcze 7 dni za to mogla bym sporo spac wczoraj zasnelam nawet nie wiem kiedy ale nie dotrwalam do szymona majewskiego wstalam dzis o 5.40 i jestem mega spiaca a musze sie ogarnac o 16 jade sobie dogadac prace z klientem

Hey ja nie mam się czym chwalić bo mam miskę 75-80 A w porywach B. Dziewczyny mam takie pytanie czy słyszałyście coś o tej diecie Dukana? Czy ktoś z waszych zanjomych stosował...kurcze tak bym chciała schudnąć z 5-7 kg i spróbować tej diety (ponoćfekty są duże już w 1 tygodniu) ale nie wiem jaki to może mieć wpływ na ewentualne poczęcie fasolki?

co do tej diety to niestety nie mam pojecia mojej siostry facet jest lekarzem i stosowal jakas diete i schudl 10 kg w ciagu miesiaca jadl wszystko ale mial jakies wiliczanie kalori i pamietam ze dieta jego sie zaczynala nabialu lait sery mleka i cos tam ale mial to rozpisane na caly miesiac co kiedy mogl jest ile i wogole ale wiem ze przy tym nie szkodzil organizmowi jednoczesnie oczyszczal organizm z toksyn itp i dieta nie powodowala u niego oslabienia organizmu ani braku zadnych witamin i niezbednikow

aha no bo ta dieta Dukana polega na tym, że rzez tydzień jesz same białka w ilościach jakie potrzebujesz i na każdy zrzucowny kg przypada ileś tam dni diety białkowej z warzywami czyli na pierwszych II etapach nie ma owoców (bo zawieraja dużo cukrów) ale można łykać jakieś multiwitaminy.

Dzień dobry:)
a ja z rana lenia mam. Mąż pojechał na jakieś pokazy wojskowe. Nie mogłam zasnąć w nocy, musiało mi coś na żołądku siąść, bo tak mi jakby niedobrze było. Dopiero mój K wstał zrobił o 3 herbatę nie słodzoną i mi przeszło. Wątpie, czy to objaw ciążowy, bo to nie były nudności, tylko żołądek miał przygody pewno po zjedzeniu gofrów a potem kiełbasek z grilla.
Atom, ja się osłuchałam na ddtvn o tej diecie, i negowano ją dość Tzn, owszem, szybko tracisz kg ale sieje spustoszenie w organizmie. Wydaje mi się, że dla fasolki lepiej byłoby jej nie stosować. Jedna Pani wypowiadająca się, mówiła, że zrzuciła kilogramy jakieś, ale potem była ciągle nie skoncentrowana i senna, a okazało się, że jakieś minerały jej "wypłukało". No nie wiem, zdania są podzielone, ale ja bym nie ryzykowała.

dagne też słyszałam że zdania są podzielone odnośnie tej diety ale z drugiej strony w momencie gdybym zaszła w ciązę momentalnie bym ją przerwała...muszę jeszcze poczytać na tn temat. A co do twoich sensacji rzołądkowych to bita śmietana i kiełbaski z grilla to faktycznie nie najlepsze połączenie...ale dobrze że po tej herbacie ci przeszło.

Atom jak chcesz ja moge zapytac sie siostry jak ta dieta jej faceta wygladala i wiem ze mogl jesc wszystko tylko w mniejszych ilosciach lait i wogole ale wiem ze mu nic nie szkodzila bo wiem ze przez dietetyka ona byla zalecona a ze mojej siory facet jak to lekarz ma swoje fanaberie i wogole to on byle czego by sie nie lapal a wiem ze sobie ja chwalil i potem chodzil dumny jak paw jak mu powiedzialam ze schudl

reklama
no to niespodzianka...
beta negatywna
temp skoczyla w gore
i przyszedl okres

chyba bede dzis malo na bb

Do góry