reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pok ty nasz skarbie każdy może mieć zły dzień ale wiadomo po nim wychodzi słońce zza chmur i znowu jest dobrze :happy2:. Też bym chciała takiego lekarza jakiego ty masz. Mam nadzieję, że jutro się albo dziś się wszystko wyjaśni i będzie już tylko lepiej. :happy2:

zgadzam się

Witam dziewczyny
ja dzisiaj z rodzicami w sklepie strasznie mi sie spodobały spodnie dresowe dla ciężarnych i jak tu kupić jak rodzice nie wiedza ze sie staram i ze sie przydadza na przyszłość wiec zaczelam ze mi sie podobaja mamie mowic i ze wygodne i ze pod bluzka nikt nie zobaczy ze to dla kobiet w ciąży itd. a ona mowi ze jak chcesz to kup :-) więc sie nie domyslila :-)

Pao jak ja bym chciała takie mandarynki mieć.... Te moje ekhmmm dwie planety Wenus mnie czasem dobijają...

A co ja mam powiedziec jak cieszko znalesc na nie gorset... mam 95D a jak bede w ciązy to ciekawe jakie wtedy beda ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Atan a czemu nie chcesz powiedzieć rodzicom, że się staracie???
My też nic nie mówimy bo nie chcę czuć presji i chcę uniknąć tego nieprzyjemnego tłumaczenia za każdym razem jak nie wyjdzie... Jak już będę w ciąży to będzie niespoodzianka i mam nadzieję, że każdy się ucieszy

Pao ja też mam mandarynki ale nie narzekam, nie mam problemu z kupienie ładnego biustonosza (mam koleżankę z dużym biustem i na to właśnie narzeka) a poza tym ja jestem bardzo wstydliwa i nie chciałabym, żeby każdy zwracał uwagę na moje (.)(.) im mniej rzucają się w oczy tym lepiej :-)

Ostatnia edycja:
nie chcemy powiedziec bo moi rodzice sa troche inni i jak by wiedzieli ze sie staramy to chcieliby nas namowic bysmy przestali sie starac bo uwazaja mnie caly czas za mala dziewczynkę a tescie by sie ucieszyli ale chcialabym zeby wszyscy sie w tym samym czasie dowiedzieli wiec zyje nadzieja ze szybko nam sie uda z fasolką :-)

No moja mama wie, że już bym chciała ale nie wie, że już działamy i cały czas mówi, że lepiej by było jakbym studia najpierw skończyła ale ja już jej powiedziałam, że dam sobie radę i dała spokój.

Niestety K dobija się do lapka i muszę oddać :-( jestem już uzależniona od Was!!! to jest straszne. Pewnie już dzisiaj nie będę miała okazji tutaj zajrzeć więc życzę wszystkim dobrej i owocnej nocy!!

Atan jak jeszcze przytyje w ciąży to będę nosić 95 E, teraz na razie wystarczy mi 85 DD, więc różnica spora.
Chociaż przyznać muszę, że nie mam jakoś problemu z zakupem ładnych biustonoszy. Na placu niedaleko mojego miejsca zamieszkania stanowisko z bielizną ma Ukrainka chyba i kobieta specjalnie ściąga duże rozmiary i to naprawdę ładne staniki za naprawdę niską cenę :-)

Pao ja Ci oddam cyckowy nadmiar bo ja chętnie bym się pozbyła...inaczej twierdzi mój facio.

Dzień bez zmacania mi cycków to dzień stracony.

Ostatnia edycja:
Hej:) wróciłam od znajomych, mój "stary" się położył "zmęczony" hehe :)
Sil, ja też coś twierdzę, że u grudniówek jest dziwnie. Takie mało "zintegrowane", nie tak jak tu u nas hehe:) i tak jakoś napiszę posta i idzie w eter, tak jakby każdy każdemu trochę wilkiem, no nie wiem. Ale może z biegiem tygodni się pozmienia :) tak czy siak my grudniówki :)
Widzę że wątek cyców się rozpoczął u Was hehe:) ja to mam takie nie całkiem małe, ale nie duże. 75B jest takie czasem ciasne, ale czasem w zależności od firmy też ok, częściej C kupuję:) także i ja mogę się poprzytulać do Ael :D
Dobranoc dziewczynki :)

reklama
Do góry