reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja ogólnie... po 21 miesiacach bezowocnego bzykania mam dosc, nie mam ochoty, nie chce, nie mam sily. nie sprawia mi to juz zadej frajdy.

reklama
witajcie dziewczynki
po dluzszej nieobecnosci i doczytywaniu was po cichu wreszcie jestem
w sobote na weselu sie wytanczylam a wczoraj na poprawinach objadlam dzisiaj grill firmowy i moze wreszcie jutro odpoczne...
wczoraj powinnam dostac @ ale jakos cisza nie chce zapeszac ale boje sie test zrobic zeby nie zobaczyc jednej I :-(
dzis juz przepadlo bo poranny mocz juz odplynal ;-)
moze jutro raano zrobie...

Pok, wiem, łatwo mówić, ale może odpuść na miesiąc, dwa? Nabierz sił, zawalcz o relacje i powrót namiętności?

Kasia.natka, po terminie @ test może wyjść nawet nie z porannego, oczywiście sporej czułości test

Dzień dobry :)
Ja to się wyspałam, że ho ho :) jeny się na noc wczoraj objadłam, masakra :) potem zasnąć nie mogłam.
Pok, kurcze, tak trzymałam kciuki... bardzo mi przykro... jejku najgorsze właśnie to, że seks już nie sprawia przyjemności... ja i tak dalej trzymam kciuki i wierzę w Was :) nie będę Cię pocieszać, bo to nie pomoże, ale za to przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~ ;)
Kasia, no miejmy nadzieję, że zobaczysz te II krechy :)
Magenta, wow, ależ na wiosne rozbudziły się Twoje pragnienia - może efektem będzie fasola :)

pok a moze faktycznie odpusc sobie na chwile taki relaksik drobny pomysl o sobie i ukochanym jakas fajna kolacja cos moze wyjatkowego wspolne gotowanie itp moze chwila odskoczni jakos cie inaczej nastroi ale rozumiem cie ze po tak dlugi czasie sie odechciewa lozka seksu i innych takich

nom troszke sie rozbudzilam :p oby tak dalej i oby udalo sie zafasolkowac w koncu wczoraj zjadlam o,5kg lodow smietankowo- jagodowych mniam normalnie troszke zostawilam swojemu hehe w sumie mogl pudelko wylizac hehe a ja sie wacham czy wogole testowa czy to ma sens zeby nie potrzebnie sie rozczarowywac

Ostatnia edycja:
jak do jutra nie przyjdzie to zrobie bo poprzedni cykl tez mialam dluzszy o jeden dzien od wczesniejszego wiec nie chce sie nakrecac
i tak juz motyle mam w brzuchu na sama mysl ze moze cos tam juz zyje...spokoj spokoj zobaczymy
pok ja sie zgadzam z sil - zrob przerwe, miesiac moze dwa nie kontroluj kiedy owu, jak bedziecie miec ochote na przytulanki to ok a jak nie to spacerki jakies wspolne wyjscia itp.

rozumiem cie pok a przynajmniej sie staram
wierze w ciebie bardzo i trzymam &&& za kolejne cykle bo przeciez nadzieja umiera ostatnia

reklama
Tak mi się przypomniało, że jak kiedyś byłam u swojej dawnej ginki i wspominałam, że chcemy się starać o dziecko to mi poleciła brać Prenatal Pro Baby. My zrezygnowaliśmy, postanowiliśmy iść na spontan, zresztą sprawdziliśmy skład i zaczęliśmy jeść normalne witaminy, mąż dodatkowo kwas foliowy ze mną, ale może warto spróbować? To są saszetki dla niej i dla niego, po 15 w opakowaniu

Do góry