reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
oj mój wieczorek-nockowy, że tak nazwę był dziki :-p może coś wyjdzie ... tyle fluidków dostałam, że powinny dać rade :-) jak nie składam reklamację :-D ;-) hehe
Spokojnej lub dzikiej nocki życzę. Dobranoc Słoneczka :-)

Witam dziękuje że zrobisz mi komplecik biżuterii:-)
Dla mnie tez ta dziewczyna byla podejrzana ja staram się od miesiąca i więcej wiem a na naukach przed malrzenskim też mialam o temperaturze i sluzie i napewno mam dni plodne już od czwartku wiec suwaczek się myli bo mam mokro że studnia i wymyśliłam żeby byly przytulanki po pracy męża calodniowej mial checi to wymalowalam oczy i zalozylam czarny gorset i podzialalo :-D teraz z nogami do gory trzymajcie &&&&&& bo jak w tym cyklu sie nie uda to zaczynam mierzyc temperature. A teraz życzę owocnej nocy:-D

hej kobietki jak tam po weekendzie?? ja sobie mega wypoczelam poobijalam sie na maksa w sobote bylismy na rybkach a niedziele cala przelezelismy do gory tylkiem hehe. ale fajnie czasem sobie tak porobic nic:p byly sobie przytulaski na wiosne moj J chyba przebudzenie dostal. Pok kochana a jak tam u ciebie ??? bo mi palce u rak i nog odpadaja tam mocno 3 mam kciuki za ciebie!!!! cos czuje ze jak teraz nie wyszlo to nastepny cykl jest twoj:) Widze ze tu jakies ciekwosci mnie ominely jakies trolle sie tu pojawily i wogole pok ma wyczulony instynkt jej nic nie umknie... a sil detektyw zawsze rozwiaze kazda zagadke:p a ja tylko u nas sie udzielam hehe bo bez was dziewczynki to jakos tak dziwnie ... bo wy takie kochane jestescie ::-) a u mnie powoli odliczanie do @ jeszcze 9 dni i powinna sie wredzizna pojawic jak narazie hehe nie mam bolacych (.)(.) i nie sa tak jak zawsze takie pelne ale jeszcze maja czas na zmiane wczoraj mialam taki jakis dziwny bol w podbrzuszku tak jak bym miala @ dostac ale czyscioch tylko sluzu troszke bylo ale @ murowana bo wyskakuja mi pryszcze jak zawsze przed @ ale w tym miesiacu szaleje i zatestuje tak sobie dla formalnosci hehe dawno nie widzialam I kreski :p ostatni raz w lutym jak dobrze pamietam:p co jeszcze felerny byl bo nic mi nie wyszlo

oh pok przykro mi bo nie potrzebnie cie nakrecalysmy beta mowila prawde:zawstydzona/y: ale wydaje mi sie ze przyszly cykl bedzie twoj:-) i mocno za ciebie 3 mam kochana kciuki :-) ja teraz tez czekam na @ jeszcze troche czasu ale zobacze pewnie I kreche i nie potrzebnie sie sama nakrecam i moj facet:p a dzis calkiem nie dawno zaczal mnie tak ciagnac jajni ze szok.. az myjac naczynia normalnie sie skrecilam

Szkoda Pok... Ale nowy cykl, nowa nadzieja :) Przynajmniej możesz się przytulać :p bo ja chcę, mąż chce, a nie możemy... ech...
W szoku jestem. Mama dziś poszła kupić mi dupka, bo wczoraj nadwerężyłam zapasy i... zapłaciła 11 zł za opakowanie mniej, niż my w Kraku... Szok normalnie

reklama
Do góry