reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja dzisiaj mam właśnie taki dzień!! i nie mogę się nawet na chwilę oderwać bo mi żal... więc dzisiaj kompletnie nic nie zrobiłam, jedyne co udało mi się zrobić to puścić pranie, które dopiero teraz powiesił mój K :-) chociaż nie ukrywam, że czasami naprawdę potrzebne mi są takie leniwy dni!!!

NA dzisiaj wystarczy tego obijania się. Uciekam!!! Muszę namówić miśka na przytulanki bo narzeka coś, że go głowa boli :D Życzę przytulaśnej nocy!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny u mnie dalej brak @, popoludniu mnie ćmiło podbrzusze i chyba mialam lekko sluz podbarwiony na delikatniutki braz, teraz narazie cisza i czysto, kurde zeby sie nie okazalo tylko ze zamiast wymarzonej fasoli mam jakas torbiel ehh

przedwczoraj juz mialam tez na wkladce takie zabarwienie ale tylko tez raz potem jak zmienilam to juz czysto bylo i dzis to samo, ale kolor nie jest intensywny

przytulanki są dobre na wszystkie bóle :-) a więc dziewczyny działajmy jak najczęściej :-p na szczęście mojego nie boli tak często głowa i mogę przytulać się kiedy tylko chce on zawsze ma ochotę :-p

przedwczoraj juz mialam tez na wkladce takie zabarwienie ale tylko tez raz potem jak zmienilam to juz czysto bylo i dzis to samo, ale kolor nie jest intensywny
Wiesz co mi się tak kiedyś jak miała bardzo wysoką prolaktynę zdarzało przed @-takie właśnie lekkie brudzenia od czasu do czasu na kilka dni przed

Kochana ja wiem co to jest brudzenie przed @ bo co jakis czas miewam i wiem ze to tez od progesteromnu jest uzaleznione, ale te plamienia sprzed @ to ja mialam np 1-2 przed @ ale caly czas a nie ze raz potem przerwa i znow :)

reklama
Witajcie laseczki....Zapraszam was wszystkie na spagetti mojego M sa wysmienite....Jego ojciec jest włochem wiec ma to w genach.

Zrobiłam dzis kalkulator dni płodnych i wyszło ze mam duze szanse a od jutro zaczynaja sie bardzo duze szanse wiec przytulanki ida w ruch.

W tym cyklu zauwazyłam ze mam mniej sluzy niz zwykle ale to nie znaczy ze nie ma go wcale i mam nadzieje ze to nie bedzie przeszkoda w zafasolkowaniu...

Do góry