reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Trzymam bardzo, bardzo mocno kciuki żeby Nam Wszystkim się udało zafasolkowac. Była by tak pięknie!!!

reklama
Tempka w lozku 36,9 ale zaraz po wstaniu jak mierzylam taka jak wczoraj czyli 37,3
Wczoraj Wam napisalam 37,2 bo odjelam to 0,1 za to ze nie mierzona w lozku, ale dzis jest tak samo jak wczoraj

śluz bialawy i nie moge pow zeby sucho bylo, na pewno nie jest to infekcyjny sluz taki jak mialam w zeszlym cyklu

Dziwne to wszystko Dotka dziwne :p
WKurzajace ze te testy nie chca wyjsc. W koncu juz po terminie. Jak do konca tygodnia nie przyjdzie to smigaj do gina.

Basati nie chce, boje sie :)
Wole juz jak @ sama przyjdzie, tak to do soboty moge sie jeszcze troche przynajmniej poludzic :) Jak w sobote nie wyjdzie test to bedzie to juz jednoznaczne ze przyczyna braku @ lezy gdzie indziej

Mineralna 3 dni szybko zleca, lepiej pomysl jakie piekne bedzie powitanie :) jak sie stesknicie troche za soba

no ostatnio cykle mialam 28-29, ponad 30dni to mialam jakos z pol roku temu
Dzis moj 31dc

reklama
popatrzcie na mój suwaczek piosze 6 tydzien że dziecko ma 4 mm a moje na usg ma 4,5 mmmiało 21 kwietnia coś mi się wydaje że lekarz sie pomylil ze to nie był 4/5 tydzien tylko 6/7 tydzień.

Do góry