reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No wiem ze trzy miechy trzeba, ale skad ta tempka???? Moze zle zrobione badanie, czy cos, nie wiem... A moze wystarczylo to co miala w jadrach, nie jest tak zle jak u mojego

reklama
Kij wie, nawet nie wiesz jakbym chciala zeby ktos sie w lab pomysli i te wyniki byly nie nasze :D TEmp nie wiem skad, przez najblizsze dni przyjze sie jej i zobaczymy, a Ty ktory dc masz?

heeelooooł ;)
Ale miałam czytania! Dariag gratuluję:tak:

iwasku poproszę mnie tezwpisać na liscie dzisiaj dostałam @ i zaczyna sie 2 cykl starań :-) z gory dziekuje za wpisanie :-)

mówisz ..masz:)

Cześć dziewczyny :-) u mnie nudy ns pudy :-) i powiem, Wam,że nie tęsknie w ogóle za M. On się bawi w najlepsze, a ja nawet nie odczuwam,że go nie ma ( no poza rannym wstawaniem, którego nie cierpie i to on odbębniał poranny spacer z psami :-p ) to chyba bardzo zły znak.. ale nie wiem nie płakałam ani nic.. u mnie nic nowego @ nie ma jeszcze,ale wcale mnie nie dziwi.. mam straszne długie cykle..

Magdus a jak przebiegła rozmowa...wynik jak dla mnie dziwny. Albo już się rozstawaliście i wracaliście do siebie niejednokrotnie i uważa że tak będzie i tym razem...albo uważa że tak będzie lepiej. EEhhh faceci:p

I wybij sobie z łepetyny myśli że tu nie pasujesz...a co my puzzle jesteśmy :p Jesteś jedną z nas a to jaki kolor majtek nosisz ani jaki masz numer buta..i to czy masz faceta naprawde jest mało istotne ;-)

chyba jutro zatestuje ponownie, trzymajcie &&&
&&&&&&&&&&& :-)

Dagne bardzo mi sie podoba ta ciemna bransoletka ...śliczności!!!
Nie mogę się doczekac na to co mi wymysliłaś

A u mnie temka do świat 37; 36,9 a wczoraj spadła..czyli czekam na @ i kolejny cykl. :-)
Miłego dzionka babeczki

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny ;-) ja dziś pierwszy dzień w pracy po świętach, nie objadłam się, za to ubyło mi trochę kg :-) jest dobrze, ale jakoś tak dziwnie być singlem.. teraz to już w ogóle się nie nadaję na ten wątek :-(

Nieprawda że sie nie nadajesz, ale wiesz dobrze że okazało się jaki jest dobrze że nie masz z nim dziecka

Dotka trzymam &&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mineralna, wiesz jestem taką osobą,że nawet w takim przypadku nie dowiedzialby sie o dziecku, sama bym go wychowala, robilabym wszystko zeby dac dziecku to czego potrzebuje.. ale masz racje dobrze ze nie :-p

Amalfi wrócą do siebie, odspaną i wrócą jak ptaszki na skrzydełkach...Madzia we o czym mówię.

Dziewczyny no dajcie się wyspać....zaraz będą zdjęcia, spokojnie. Dżisyyys :p
A dostałam wczoraj małą torbę z ubrankami dla dziecka, są takie słodkie, większość śpiochy, no cudne. Jest jedna para białych z przodu na klatce jest niebieski miś a z tyłu taki duży na tyłku :-D

A Ty Magda to głupoty przestań gadać grrrrr

Tak wiem wiem, nie wiem jak on mógł ci zostawic psa i jechac do rodiznki na świeta i ciebie nie zabrac

Robię barszcz a ręce wyglądają jakbym kogoś zabiła ::)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie wiem co Wy wszystkie Macie z tym moim wyjazdem :-D Nie pojechalabym z nim nawet gdyby zaproponował ;-) mam babcie , która została na święta sama :-) poza tym nie bawią mnie codzienne 2 godzinne msze święte :-) a jego rodzina jest bardzo katolicka :-) Nie dostałąm zaproszenia do Jego rodziny, nie rwię sobie z tego powodu włosów na głowie :-) Naprawdę , mam wiele innych zmartwien niż to ,żeby zjeść te cudowne mięsa własnej roboty z koszyczka :-D ( aż mnie zamdliło na słowo "mięso") Nie mam pretensji o to ,że pojechał, tylko o to,w jaki sposób się ze mną pożegnał i w jakim stanie zostawil psa ;-)
Nie jestem jego narzeczona/żonaą ,żebym byla zobowiązana jezdzić z nim wszedzie ;-)

Teraz już nie będę miała takiego problemu ;-)

a wy się baby płodzić :-p

reklama
Jeezu...!!! ale mnie swędzą dolne powieki!! masakra jakaś! nie wyrzymam. Alergii nie mam żeby mnie jakieś pyłki dobiły ;p
Muszę jechać na zakupy, na pocztę a tak mi się dupska ruszyć nie chce, coś strasznego.

Do góry