reklama
S
Silmiriel
Gość
Ael, dziękuję Ci za kisiel... Życie mi uratowałaś!! Nie jest super dobrze, ale już dużo lepiej
U mnie czuje dziny ten cykl bedzie chyba dluzszy niz zwykle bo cycki dopiero teraz zaczynjaa mnie bolec , a teraz to juz czas na @ ehh czekam
to moze jednak? cycki bola na skutek duzego stezenia progesteronu (dlatego niektorych bolą już od owulacji). A jak Ciebie boli przed samą @ to moze jednak nie przyjdzie? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dotka85
Fanka BB :)
nie wiem kochana Pok co o tym myslec ale przemyslalam swoj cykl
12-13-14 dc bylo kochanie
19-23 mialam ciagnacy jajnik i podbrzusze
22 dc brudzenie brazowe ktore trwalo pol dnia
od 27 dc zaczynaja mnie zaczynac bolec piersi
28dc - dzis - test czulosc 25 - I krecha
Moze jeszcze za wczesnie a moze nie ma sie co ludzic i nic nie ma
Magd.a
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny :-) u mnie nudy ns pudy :-) i powiem, Wam,że nie tęsknie w ogóle za M. On się bawi w najlepsze, a ja nawet nie odczuwam,że go nie ma ( no poza rannym wstawaniem, którego nie cierpie i to on odbębniał poranny spacer z psami ) to chyba bardzo zły znak.. ale nie wiem nie płakałam ani nic.. u mnie nic nowego @ nie ma jeszcze,ale wcale mnie nie dziwi.. mam straszne długie cykle..
nie wiem kochana Pok co o tym myslec ale przemyslalam swoj cykl
a wiesz kiedy byla owulacja i skad wiesz?
bo jesli byla ok 14 dc to to brudzenie to mogla byc implantacja
test powtorz pojutrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Proszę bardzo :-)
Cieszę się, że pomogło i Tobie :-)
Ja przeżyłam dziś podróż pociągiem jako tako, u rodzinki fajnie, jutro wracamy do domu. Luby śpi, ja jeszcze koczuje
Trochę mdłości było, ale w porządku. Trochę nieciekawych rzeczy dowiedziałam się nt. mojego brata i bratowej, ale cóż trzeba im czasu chyba.
Buziaki!
Cieszę się, że pomogło i Tobie :-)
Ja przeżyłam dziś podróż pociągiem jako tako, u rodzinki fajnie, jutro wracamy do domu. Luby śpi, ja jeszcze koczuje
Trochę mdłości było, ale w porządku. Trochę nieciekawych rzeczy dowiedziałam się nt. mojego brata i bratowej, ale cóż trzeba im czasu chyba.
Buziaki!
reklama
S
Silmiriel
Gość
Cześć.
a mnie się dziś śniło, że piątkowa beta wyszła 1400, kiedy środowa 19 157 i obudziłam się cała uryczana a święta jakoś takoś... średnio mnie ciągnie do masowych placków, jem jedynie babkę, piernika i sernik. I to też w niedużych ilościach. Poza tym leżę, chyba, że goście przyjdą, to wstaję i udaję, że mi nic nie jest, bo nikt nie wie,..
a mnie się dziś śniło, że piątkowa beta wyszła 1400, kiedy środowa 19 157 i obudziłam się cała uryczana a święta jakoś takoś... średnio mnie ciągnie do masowych placków, jem jedynie babkę, piernika i sernik. I to też w niedużych ilościach. Poza tym leżę, chyba, że goście przyjdą, to wstaję i udaję, że mi nic nie jest, bo nikt nie wie,..
Podziel się: