reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

U mnie czuje dziny ten cykl bedzie chyba dluzszy niz zwykle bo cycki dopiero teraz zaczynjaa mnie bolec , a teraz to juz czas na @ ehh czekam

reklama
U mnie czuje dziny ten cykl bedzie chyba dluzszy niz zwykle bo cycki dopiero teraz zaczynjaa mnie bolec , a teraz to juz czas na @ ehh czekam

to moze jednak? cycki bola na skutek duzego stezenia progesteronu (dlatego niektorych bolą już od owulacji). A jak Ciebie boli przed samą @ to moze jednak nie przyjdzie? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

nie wiem kochana Pok co o tym myslec ale przemyslalam swoj cykl

12-13-14 dc bylo kochanie
19-23 mialam ciagnacy jajnik i podbrzusze
22 dc brudzenie brazowe ktore trwalo pol dnia

od 27 dc zaczynaja mnie zaczynac bolec piersi
28dc - dzis - test czulosc 25 - I krecha

Moze jeszcze za wczesnie a moze nie ma sie co ludzic i nic nie ma

Cześć dziewczyny :-) u mnie nudy ns pudy :-) i powiem, Wam,że nie tęsknie w ogóle za M. On się bawi w najlepsze, a ja nawet nie odczuwam,że go nie ma ( no poza rannym wstawaniem, którego nie cierpie i to on odbębniał poranny spacer z psami :-p ) to chyba bardzo zły znak.. ale nie wiem nie płakałam ani nic.. u mnie nic nowego @ nie ma jeszcze,ale wcale mnie nie dziwi.. mam straszne długie cykle..

nie wiem kochana Pok co o tym myslec ale przemyslalam swoj cykl

12-13-14 dc bylo kochanie
19-23 mialam ciagnacy jajnik i podbrzusze
22 dc brudzenie brazowe ktore trwalo pol dnia

od 27 dc zaczynaja mnie zaczynac bolec piersi
28dc - dzis - test czulosc 25 - I krecha

Moze jeszcze za wczesnie a moze nie ma sie co ludzic i nic nie ma

a wiesz kiedy byla owulacja i skad wiesz? :)
bo jesli byla ok 14 dc to to brudzenie to mogla byc implantacja :)
test powtorz pojutrze :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

magda to ty sie naprawde rozstalas ze swoim???? Czytalam tylko jakis czas temu ze to zrobisz, ale myslalam ze tylko tak gadasz.
dotka powtorz test co ci szkodzi??? Jutro czy pojutrze...

Proszę bardzo :-)
Cieszę się, że pomogło i Tobie :-)
Ja przeżyłam dziś podróż pociągiem jako tako, u rodzinki fajnie, jutro wracamy do domu. Luby śpi, ja jeszcze koczuje :-D
Trochę mdłości było, ale w porządku. Trochę nieciekawych rzeczy dowiedziałam się nt. mojego brata i bratowej, ale cóż trzeba im czasu chyba.
Buziaki!

Amalfi jeszcze się z Nim nie rozstałam, bo jest na świętach u rodziny.. dziś wraca i będziemy rozmawiać.. ale nie widzę już sensu tego ciągnąć..

reklama
Cześć.
a mnie się dziś śniło, że piątkowa beta wyszła 1400, kiedy środowa 19 157 i obudziłam się cała uryczana :( a święta jakoś takoś... średnio mnie ciągnie do masowych placków, jem jedynie babkę, piernika i sernik. I to też w niedużych ilościach. Poza tym leżę, chyba, że goście przyjdą, to wstaję i udaję, że mi nic nie jest, bo nikt nie wie,..

Do góry