reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam sobotnie

na nic kciuki dziewczynki, nieszczesna @ dzisiaj nadeszla.... (a bylam juz prawie pewna, ze jest fasolka)
dlatego w takich momentach ciesze sie ze nie zatestowalam.....

ahh co za swieta, ale mowi sie trudno i zyje sie dalej...
jak nie w tym miesiacu to w nastepnym ;-)

reklama
witam, dzieczyny, wesołych świąt Wam życzę i wyjątkowo fasolkowej wiosny
ja dziś pierwszy dzień @ mam, wyjątkowo się cieszę, bo teraz mam mężulka cały czas przy sobie i możemy nowy cykl zacząć.
Pao przepisz mnie proszę na 21 V bo teraz @ 3 dni za wcześnie przyszła, tak się śpieszyła na święta @ jedna ;)
my już po spacerku, śliczna wiosna...
Dagne dziękuję za pamięć o mojej koleżance, ale o mnie także pamiętaj - piasek pustyni :tak:
Daria i mineralna spóźnione gratulacje z powodu fasolek, oby było 8 spokojnych miesięcy

W Wielkanocny poranek,
gdy po stole pokula się pisanka,
przebiegnie maślany baranek,
pojawi się bukszpanu wianek...
pomyśl o osobie, która Cie kocha, o Tobie pamięta,
i choć w odległych stronach spędza czasem święta,
życzę wam kochane świąt zdrowych i totalnie odlotowych.
Zająca bogatego, poniedziałku w wodę obfitego,
ubrania do suchej nitki przemoczonego,
a na co dzień spełnienia marzeń "fasolkowych ",
samych niezapomnianych wrażeń,
słonecznych dni i uśmiechu od ucha do ucha :-)

iwasku poproszę mnie tez wpisać na liscie dzisiaj dostałam @ i zaczyna sie 2 cykl starań :-) z gory dziekuje za wpisanie :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam, dzieczyny, wesołych świąt Wam życzę i wyjątkowo fasolkowej wiosny
ja dziś pierwszy dzień @ mam, wyjątkowo się cieszę, bo teraz mam mężulka cały czas przy sobie i możemy nowy cykl zacząć.
Pao przepisz mnie proszę na 21 V bo teraz @ 3 dni za wcześnie przyszła, tak się śpieszyła na święta @ jedna ;)
my już po spacerku, śliczna wiosna...
Dagne dziękuję za pamięć o mojej koleżance, ale o mnie także pamiętaj - piasek pustyni :tak:
Daria i mineralna spóźnione gratulacje z powodu fasolek, oby było 8 spokojnych miesięcy

A dziekuje dziękuje :)
Wesołych Świąt

hej!
jestem! wrocilam do wirtualnego swiata! :) tesknilam za Wami!

czy ktos mi stresci te kilka dni w jednym poscie, bo jak zobaczylam ile naskrobalyscie stron, to stracilam wiare we wlasne sily :)

u mnie bez zmian - w ciazy nie jestem.
korzystajac z pobytu w PL chce sobie we wtorek zbadac progesteron i tak mnie kusi, zeby przy okazji zrobic bhcg ;-) nie tam, ze mam jakies odczucie, nadzieje czy cokolwiek ale w CH nie mam mozliwosci zrobienia bety bez skierowania od lekarza, to moze tu zaszaleje i bede juz spokojnie czekac 4 dni na @. Ale generalnie wszystko zawsze jak co miesiac przed @, wiec zludzen nie mam.

czy ktos mi stresci te kilka dni w jednym poscie, bo jak zobaczylam ile naskrobalyscie stron, to stracilam wiare we wlasne sily :)

Haah, no to trudno będzie. Bodajże dwie nowe zaciążone, chociaż nie dam sobie ręki uciąć u reszty niestety bez zmian.
Pok a robiłaś test, że wiesz, że nie jesteś w ciąży?
Mi się szykuje bezsenna noc, wolę by żołądek był w spokoju jutro/dziś rano, niż miałabym się męczyć, a to tak naprawdę pierwszy wyjazd od początku marca, poprzedni zrujnował moje nerwy.

Haah, no to trudno będzie. Bodajże dwie nowe zaciążone, chociaż nie dam sobie ręki uciąć u reszty niestety bez zmian.
Pok a robiłaś test, że wiesz, że nie jesteś w ciąży?
Mi się szykuje bezsenna noc, wolę by żołądek był w spokoju jutro/dziś rano, niż miałabym się męczyć, a to tak naprawdę pierwszy wyjazd od początku marca, poprzedni zrujnował moje nerwy.

kto zaciazony?! kto!?
Nie robilam testu. dopiero 9dpo :) ale wszystko tak samo jak co miesiac, wiec kupa ;-)

dotka - przykro mi. jedna krecha boli w oczy... kciuki za nowy cykl! ... lub jeszcze cud w tym!

reklama
kto zaciazony?! kto!?
Nie robilam testu. dopiero 9dpo :) ale wszystko tak samo jak co miesiac, wiec kupa ;-)

dotka - przykro mi. jedna krecha boli w oczy... kciuki za nowy cykl! ... lub jeszcze cud w tym!
Wiem, że na pewno Daria nowa użytkowniczka.

Dotka tulę również, ale miej uśmiech na buźce, ładna pogoda będzie dobrze :-) :*

Do góry