reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mineralna, nie zmieniałam specjalnie zywienia:) owoce lubiłam, a juz za avocado to w ogóle przepadam :) papierosów nigdy nie paliłam i nie palę, a teraz nie piję dużo kawy (jedna rano słaba z mlekiem), kwas foliowy brałam już od 3 miesięcy :) jem to na co mam ochotę:) podobno dobrze jeść wszelakie kasze, a ja uwielbiam gryczaną z sosem pieczarkowym :) lubię smażone rzeczy, choć wiem, że muszę ograniczyć :)
Aelreda, myślałam, że znasz znaczenie cukru rozsypanego :D bo ty sie znasz:) i rozbitej porcelany :)
Jakie spodnie ciążowe kupiłaś- chwal sie i to zaraz! :d

A co do ślubu, to niezły zbieg okoliczności :) 18.09.2010 godz 13.00

Ostatnia edycja:
ja tez o 15:00

no nic, ja zbieram sie pomalu ku domowi ;-)
okna pomyte, jeszcze tylko ogarnac reszte i mozna swietowac :-)
moj pieso zapewne bedzie sie cieszyl z 4 dni spedzonych na wolnosci (a nie zamkniety 9h w domu)

oddalam sie, do napisania wieczorowa pora

Witam wszystkie forumowiczki, mamy aktualne i przyszłe :)

Piszę, bo już nie mogę z sobą wysiedzieć :) Dwa dni temu robiłam test i wyszła blada bardzo, ale jednak druga kreska (Quick V.), dzisiaj powtórzyłam z innej firmy (Quixx Test jakiś) i również pojawiła się blada kreseczka, na prawdę ledwo widoczne w obydwu wypadkach. Mmmm kręci mnie i nie mogę przestać myśleć czy to fasola czy błąd :-) brzuch boli mnie jak na @, ale może, kto wie...;-) Proszę o trzymanie kciuków :tak:

Pozdrawiam! :-)

reklama
Fajne, fajne:) ja właśnie na przyszłość myślę o tych pasach :) jak nie będę mogła guzika dopiąć to by sie przydał :)
Daria to biegiem na betę :) witaj:) będziesz mieć 100% wynik

Do góry