reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
mnie też się ta Aleksandra podoba-chyba najladniejsza ze wszystkich
a wkurza mnie ta kaśka z Krakowa- beznadziejna jest i wiecznie ten sam wzrok,jak je mruży to wygląda jak lisek chytrusek
anna_ a skąd ta pewność?ze ta nowa odpadnie?

choć mnie się wydaje że trochę ten program przesadza z tymi sesjami nago,no ale trza przyciągnąć oglądalność

Devi nie lubi tylko jak rano mierze temp.nie wiem dlaczego, moze jest zazdrosny ze cos innego sobie tam wkladam;-).

mój wtedy spi i nawet nie wie kiedy ją mierze :D Jego budzik to moja suszarka, tradycyjny budzik na niego nie działa :D

Ledwo co ale się zmieściłą :-) teraz nie chcę być niemiła, ale proszę mi tu ładnie przechodzić na drugą stronę bo miejsca nie ma :-)

Rozkaz, szefowa...jeszcze chwila i przeskakuje na druga strone :)

devi ooo, faktycznie niedaleko jesteś , gdzie Cie tu przywiało?? Ja chętnie odwiedziłabym Twoje strony, mój pracował kilka dni we Wrocławiu, ale nie miał czasu zwiedzac, sis natomiast była az cały dzien i do dziś miło Wrocek wspomina ;) wiec i ja chce ;)

Pisałam, że przyjechałm z P. z nim do pracy. On jest kierownikiem regionalnym i jezdzi po calej polsce południowo-zachodnie w tym do Poznania. A do Wrocka zaprasza...chetnie oprowadze i łózko się znajdzie do przespania :D

Ja też oglądam wózki...juz od dawna :D. Długo moim faworytem byl x-landre ale teraz wydaje mi sie ze ma troche za mala gondloe, szcegolnie gdy dzidzia jest z drugiej połowy roku i w tej gondoli pownna przejezdzic cala zime. Moja sasiadka ma Chicco, maluch już w 4-miesiacu nie miescil sie w gondoli taka jest malutka

Lece coś upiec żeby bylo do kawki na jutro z tap modl w tle :D

oooo to i ja się dołączam do grona oglądaczek tap madl ;)

i również najbardziej mi się Ola podoba, jest najbardziej naturalna, ta co mruży oczy strasznie mnie wpienia ;p

a ja przez Was wlazłam na allegro i wózki zaczęłam oglądać hehehehe, mi się najbardziej wizualnie podoba Teutonia, ale z tego co widzę, to chyba jest najdroższa hehehe, ceny są po prostu powalające

a ja przez Was wlazłam na allegro i wózki zaczęłam oglądać hehehehe, mi się najbardziej wizualnie podoba Teutonia, ale z tego co widzę, to chyba jest najdroższa hehehe, ceny są po prostu powalające

wozek4.JPG

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Na pudelku czytałam, że ktoś widział w Warszawie sesję, na której nie było Emilki i tej nowej. Emilka odpadła w poprzednim odcinku więc teraz czas na nową :-)
A co do wózków to powiem wam, że większość wózków ma bardzo podobną długość gondoli. Tak średnio 75cm więc dzieci max 3-4 miesiące jeźdzą w gondoli. W każdym razie te wózki które miałam w sklepie tak miały.

Teutonia to juz w ogóle mega wypasiony wózek, naprawdę rewelacja, ale rzeczywiście cena powala, dlatego ja nie biorę go pod uwagę. Zresztą mutsy też do tanich nie należy.
A co do najdroższych to wygrywa stokke:

ale to już jest kosmiczny wózek, mało praktyczny.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jutro pogadamy o wózkach,idę oglądać i dam laptopowi odpocząć:)
mnie się wizualnie na tej fotce nie podoba :/ no ale to kwestia gustu.
dobrej nocki :) moja cora ważyła 4400 przy porodzie,więc na wstepie wyglądała jak miesięczne niemowle i w gondoli mutsy jeździła do pół roku, x-lander ma przemienne siedzisko? przód-tył?

do jutra ciao*

reklama
Do góry