reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

od nastepnego cyklu będę mierzyć temp. bo teraz porażka,choć jak przeglądalam wykresy ciażowe,to w II fazie temp nie wysoka a jednak ciąża.wczoraj mi kumpela mówiła,że ona w ciazy miała 36,8-36,7 dopiero po 3 tyg ciąży jej podskoczyła na ponad 37,00
ja się niczym nie sugeruje,bo już dawno stwiedziłam,ze ten cykl poszedł na straty bo dziwnie z tą temp. ale od grudnia pojdzie wsio pełną parą:)

reklama
hej, hej :-) widze nowe ciekawe tematy :)

devi ooo, faktycznie niedaleko jesteś , gdzie Cie tu przywiało?? Ja chętnie odwiedziłabym Twoje strony, mój pracował kilka dni we Wrocławiu, ale nie miał czasu zwiedzac, sis natomiast była az cały dzien i do dziś miło Wrocek wspomina ;) wiec i ja chce ;)

julieet z psiakiem jak z dzieckiem, ja na punkcie mojej zwariowalam i latam z nią do weta częściej niż sama do lekarza, a jak czasem cos jej jest to dzwonie co chwile do rodziców i pytam co z nią, booo po prostu psiaki są kochane ! mam nadzieje ze twój szybko wróci do zdrowia

anna_ fajny wózek, tez czasem ogladam wózki w necie, nie mogę się nie napatrzec, a jak idzie ulicą taki co mi się podoba to oglądam się za nim jak głupia ;)

Dokładnie jakbym widziala siebie

a ja psiaki mam dwa dwie małe suczki łobuzy wlasnie niedługo sie wybieramy do wetka na szczepienie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jak wkleiłaś ten obrazek?

Dodaję zdjęcia na fotosiku i tam mi się generują kody do wklejenia w poście. Fajna sprawa, bo zdjęcie można wkleić normlnej wielkości albo pomniejszone.
Tak też wkleiłam naszą tabelkę, na zdjęciu napisałam dane a zdjęcie na fotosik :-)

Ostatnia edycja:
O la Boga...ale napisałyscie...nawet nie wiem ile mam do nadrobienia...a nie było mnie tui tyl;ko jeden dzien;-)

U mnie w sumie nic nowego...dalej testujemy....dzisiaj jest 11 dc i dalej nic...tzn mam druga kreseczkę na TO....ale jest blada...a ona ma byc taka sama....wiec pomalu trace nadzieje na owulacje:-:)-:)-( A w dodatku nie mamchyba jeszcze sluzu...no i badałam sobie szyjke wczoraj...i jakos mi sie wydaje, ze jest twarda....bo czuje takie twarde, a powinno chyba miekkie byc przy plodnych......Moze to kwestia gorszego samopoczucia dzisiaj...ale jakos mam przeczucie tak wewnatrz ze po tych tabletkach anty nie bedzie wcale tak łatwo....i sie martwie:-:)-:)-(

ikasia poczekaj jeszcze,może za wcześnie na owulkę? może przyjdzie koło 15dc? obserwuj nadal
ja czekam na "tap madl" wg.Dżoany krupy- ogladacie to?

Ja też lo lubię :-) z tych co zostały to mi się Ola podoba i chciałabym żeby wygrała. A dziś odpanie ta nowa co jest od paru odcinków:-)

reklama
Do góry