reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mineralna moje gratulacje :-):-):-)
A ja Was o wczoraj niestety nie nadrobię:-(Myślałam wczoraj, że męczy mnie sobotnia imprezka, a okazało się, ża dopadła mnie grypa żołądkowa-dopiero teraz zaczynam dochodzić pomału do siebie:-(Czy oprócz wspaniałych wieści od mineralnej wydarzyło się jeszcze coś ważnego?
Magneta jak Ty się czujesz kochana?

reklama
Witam nową staraczkę :)
Matko ale się dzis ucieszyłam :) normalnie fala ciepła przy patrzeniu na wynik :) 4-5tydz z interpretacji pod spodem na badaniu :)
Przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D
i oby już do końca było wszystko dobrze:)

AAA i jeszcze gratuluję Mineralna!!! :D

WRÓCIŁAM!!!.... po dwóch godzinach czekania w poczekalnie, ale WARTO BYŁO!!!!!
Jak można opisać wynik usg genetycznego dwoma słowami? - Wszystko prawidłowe!
Prawidłowa kość nosowa, przezierność, rączki, nóżki, brzuszek nawet pępowina. Widziałam cały kręgosłup, serduszko i żołądek!
A dzieciątko to się tak strasznie ruszało, że lekarz z początku nie mógł znaleźć lewej rączki :-D
No i najważniejsze.....NIE MA ŚLADU PO KRWIAKU!!! Kosmówka i macica wyglądało dobrze, bez żadnych zmian, wręcz podręcznikowo :-)
Tak oglądałam to malutkie, ba malutkie. Wpierw lekarz zmierzył dzieciątko to mierzyło 60,4 mm, po jakimś czasie dużej aktywności dziecka jak się uspokoiło to zmierzył i teraz mierzy oficjalnie i dokładnie 64,76 mm :-D
No dostałam śliczne zdjątko na którym widać paluszki prawej nóżki :-D

Zobacz załącznik 347295

Wpierw dzieciątko pokazało nam dupkę i plecki także widziałam cały kręgosłup, potem się obróciło na boczek, przez co nie można było znaleźć rączki, a potem wprost do "kamerki" :-D
Facet pokazuje mi na ekranie i mówi "tu jest kość nosowa, ja wiem, że nie widać ale proszę mi wierzyć na słowo".
No i przesunął się termin planowane porodu na 26.10 :))))))

No także cieszę się jak głupia jak wtedy gdy test wyszedł prawidłowo haha :-D

Hej dziewczyny ;) A ja właśnie denerwuję się jak nie wiem co ! ;p Moja siostra walczy na porodówce. 2 h temu odeszły jej wody i może za chwile po raz 4 zostane ciocią :D:D Trzymajcie kciuki !!

Ael do Ciebie podobne :-) dobrze, że jeszcze nie znalazł narządów płciowych :-) chciałabyś wiedzieć ? :-p

Gosia trzymamy kciuki &&&&& wiesz co będzie ?

Chłopak ;) już 2 dni po terminie także już dzisiaj skakała, łaziła wszędzie żeby urodzić przed świętami ;p
a za miesiąc mój brat planowo zostanie tatusiem też chłopca także chrzciny mnie czekają:D
Teraz tylko ja zostałam :(:(

Ael, CUDNY MALUSZEK :) nie mogę się doczekać, aż ja zobaczę moją kruszynkę... :) gratuluję ślicznej dzidzi :)
Gochaa, nie ustawaj w "trudzie", bo to sama przyjemność :) trzymam kciuki :)

reklama
Do góry