reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mineralna moje gratulacje :-):-):-)
A ja Was o wczoraj niestety nie nadrobię:-(Myślałam wczoraj, że męczy mnie sobotnia imprezka, a okazało się, ża dopadła mnie grypa żołądkowa-dopiero teraz zaczynam dochodzić pomału do siebie:-(Czy oprócz wspaniałych wieści od mineralnej wydarzyło się jeszcze coś ważnego?
Magneta jak Ty się czujesz kochana?

reklama
Witam nową staraczkę :)
Matko ale się dzis ucieszyłam :) normalnie fala ciepła przy patrzeniu na wynik :) 4-5tydz z interpretacji pod spodem na badaniu :)
Przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D
i oby już do końca było wszystko dobrze:)

AAA i jeszcze gratuluję Mineralna!!! :D

WRÓCIŁAM!!!.... po dwóch godzinach czekania w poczekalnie, ale WARTO BYŁO!!!!!
Jak można opisać wynik usg genetycznego dwoma słowami? - Wszystko prawidłowe!
Prawidłowa kość nosowa, przezierność, rączki, nóżki, brzuszek nawet pępowina. Widziałam cały kręgosłup, serduszko i żołądek!
A dzieciątko to się tak strasznie ruszało, że lekarz z początku nie mógł znaleźć lewej rączki :-D
No i najważniejsze.....NIE MA ŚLADU PO KRWIAKU!!! Kosmówka i macica wyglądało dobrze, bez żadnych zmian, wręcz podręcznikowo :-)
Tak oglądałam to malutkie, ba malutkie. Wpierw lekarz zmierzył dzieciątko to mierzyło 60,4 mm, po jakimś czasie dużej aktywności dziecka jak się uspokoiło to zmierzył i teraz mierzy oficjalnie i dokładnie 64,76 mm :-D
No dostałam śliczne zdjątko na którym widać paluszki prawej nóżki :-D

Zobacz załącznik 347295

Wpierw dzieciątko pokazało nam dupkę i plecki także widziałam cały kręgosłup, potem się obróciło na boczek, przez co nie można było znaleźć rączki, a potem wprost do "kamerki" :-D
Facet pokazuje mi na ekranie i mówi "tu jest kość nosowa, ja wiem, że nie widać ale proszę mi wierzyć na słowo".
No i przesunął się termin planowane porodu na 26.10 :))))))

No także cieszę się jak głupia jak wtedy gdy test wyszedł prawidłowo haha :-D

Hej dziewczyny ;) A ja właśnie denerwuję się jak nie wiem co ! ;p Moja siostra walczy na porodówce. 2 h temu odeszły jej wody i może za chwile po raz 4 zostane ciocią :D:D Trzymajcie kciuki !!

Ael do Ciebie podobne :-) dobrze, że jeszcze nie znalazł narządów płciowych :-) chciałabyś wiedzieć ? :-p

Gosia trzymamy kciuki &&&&& wiesz co będzie ?

Chłopak ;) już 2 dni po terminie także już dzisiaj skakała, łaziła wszędzie żeby urodzić przed świętami ;p
a za miesiąc mój brat planowo zostanie tatusiem też chłopca także chrzciny mnie czekają:D
Teraz tylko ja zostałam :(:(

Ael, CUDNY MALUSZEK :) nie mogę się doczekać, aż ja zobaczę moją kruszynkę... :) gratuluję ślicznej dzidzi :)
Gochaa, nie ustawaj w "trudzie", bo to sama przyjemność :) trzymam kciuki :)

reklama
Do góry