reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Iwasku oj tak alem koleżanka ]:->

Pyscku oj a może szybko znajdziesz inną pracę, mam nadzieję i trzymam kciuki. Szkoda, że Ci nie przedłużają :-(
Ale fajnie, że buźka Ci się śmieje po moich wpisach :-)

Madziu ucałuje ucałuje :-), a widzę, że Ty masz normalnie ciążowe zachcianki.....hyhy, wiesz to tak się zaczyna XD

A ja ogłaszam wszem i wobec! Że busz a la Bush zniknął!!!!....i czuję się jakoś nagooo trochę....
Ale mam takie blady giry i takie brzydkie bleeeh....pajączek tu pajączek tam....mieszki włosowe jak czarne kropki, jak jakaś choroba.....ale co tam mam gładkie nogi hihihihi :-D

Idę w końcu coś zjeść bo już mnie siorbie z głodu.

reklama
taaak tylko,że te moje zachcianki dziwne są :-) ostatnio obudziłam się i colę chciałam ;-) mówię M. a on a ja miałem chcice na fantę ;-) także oboje sobie w tych ciążach chodzimy :-D

wczoraj mieliśmy grzecznie położyć się spać o 22.. usnęliśmy 1.30 :-D nie pytać co robiliśmy :-D jednak ja nóg do góry nie trzymałam, potem rozmowy o wszystkim i niczym :-D i sama nie wiem jak usnęłam, obudziłam się przykryta, ubrana , taki facet to brylant ;-)

jeśli nie przedłuża zajmę się domkiem i kotkiem a wieczory wspólne z mężusiem kto wie może wyjdzie z tego fasolka :-) hihi ... oby ...
a te pajączki znów mnie rozbroiły i Że busz a la Bush zniknął! :-D

jej głodna jestem ... mam zachciankę na kurczaczka :) a dziś już podszykowałam sobie kotleciki tylko ziemniaczki dogotuje i surówkę zrobię i obiadek z głowy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja wczoraj cycki kurczakowe robiłam :-) z sosem maślanym i serkiem żółtym frytki z piekarnika ( jakoś na wiosnę postanowiłam brzuch zrzucić :-D) i sałatkę.. mniamuśne było ;-)

Pyscek, jak coś zapomniałaś napisać, użyj, proszę opcji edytuj :) będzie czytelniej, bo mnie się dwoi w oczach :) A nie wolisz mieć pracę i dopiero dzidzi? zawsze to kasa jakaś.
Próbowała któraś z Was depilatora w ciąży? bo ja podobnie jak Ael, rosnę i rosnę na wiosnę, szkoda, że w owłosienie. A maszynki mi się nie chce, bo to na krótko

Sil mi po depilacji wrastają włoski, chciałam kiedyś kupić ale wiadomo, po co sobie szpecić nogi potem jak jest taki problem.
Ja za to maszynką golę pod bieżącym strumieniem wody, nie dzięki piankom, jak woda jest letnia, robi się mała gęsia skórka a włoski lepiej "stoją" do zgolenia. I potem mam naprawdę fajne i gładkie nogi :-)
Dziś trochę mi z brzuchem już ciężko było się golić na stojąco :-D
Już jakiś czas temu zapowiedziałam, że mój mi będzie depilację nóg i myszki robił jak brzuch będę mieć duży, ale on i tak będzie się cieszył, wygoli mychę a potem wykorzysta....zbok jeden :-D

Dagne ładna beta, na który tydzień odpowiada?

Ael ja ostatnio swojego goliłam :-) ale na twarzy tylko :-) zrobiłam mu masaż twarzy posmarowałam balsamem po goleniu :-) potem oczywiście jak już tak go rozpieściłam to musiałam i plecy wymasować i posmarować :-) a mam sporo do smarowania :-) mruu :-)

Ael a jesteś chętna na spotkanie 30. 04 ? ale we Wrocku ;-) bo pojechałabym z moim na mecz :-) to bym Cię poznała ? :-p

reklama
Do góry