reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hahahaha miałam wizualizację tych chaszczy Ael :-D
No baaaardzo śmieszne...... :p, aż takich chaszczy nie mam! Tylko zakazuje dotykać nóg mojemu bo włosy, a ten był nie gadała głupot i jemu to nie przeszkadza...ehh z tymi facetami :-D

Silm zmiany w suwaku zostały wprowadzone przeze mnie przez zmiany z usg, dzieciątko na ostatnim usg u ginki wyglądało (chyba o to chodziło) na 5 dni starsze, a jeśli w takim tempie będzie rosnąć, to dzieciątko i tak będzie duże i tak urodzi się wcześniej :-)

reklama
no dokładnie pogoda coraz ładniejsza, też już bym wyszła z pracy a tu jeszcze 2 godz :-( ehhh marzę o śnie chciałabym odespać weekend spędzony na uczelni a nie w domku z moim mężusiem :(

No domyślam sie że warkoczyków robic nie możesz ale jak przeczytałam o tym Bushu to mi się pyszczek ucieszył;-)

Ael ucałuj maluszka od babyboomowej ciotki :-) a wiesz,że mnie się cały czas zdaje ,że to baba :-)

ja zjadłam właśnie ogórki kiszone, chodziły za mną już od dłuższego czasu ;-) i jajko sadzone :-)

reklama
Do góry