Kochana z jakiej strony bierzesz suwaczek, podaj link tylkoszkoda ze zaden nie umi mi pomuc ale nie szkodzi zapytam kolego mojego M on jest informatykiem
reklama
Który suwaczek?klikam w wasze suwaczki i własnie z tamtad biore
No to krok po kroku. Ustawiasz typ suwaczka, typ paska, typ suwaka i wchodzisz w edycję danych, ustawiasz i dajesz w stwórz suwaczek. Na następnej stronie masz kilka ramek, kopiujesz kod z tej pierwszej. Wracasz na nasze forum, wchodzi w ustawienia, po lewej stronie wiadomo edycja sygnatury, wpierw kliknij w pole edycji na klawiaturze wciśnij ctrl+a i potem delete. Jeśli coś było w tym polu zostanie usunięte na wszelki niedźwiadek. Potem do tego pola kopiujesz wyżej wspomniany kod, dajesz zapisz sygnaturę i ta powinna się pojawić.aarleda np w Twoj pierwszy
No i działa suwaczek :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochana ale ja widzę Twojego suwakaRobie wszystko tak jak piszesz ale chyba sie nie zrobiło

Ja juz tez widze dziekuje bardzo na pomoc
Mam juz jedno malutkie ubranko dla dzidziusia ktore dała mi kolezanka.ChCiła mi jeszcze wcisnac cały wur tych ubranek twierdzac ze mam juz zbierac bo zawsze sie sprzydadza ale ja nie jestem tego zdania nie zbieram ubranek jak nawet jeszcze nie jestem w ciazy zeby nie zapeszyc.Jedno chyba nie zapeszy...
Mam juz jedno malutkie ubranko dla dzidziusia ktore dała mi kolezanka.ChCiła mi jeszcze wcisnac cały wur tych ubranek twierdzac ze mam juz zbierac bo zawsze sie sprzydadza ale ja nie jestem tego zdania nie zbieram ubranek jak nawet jeszcze nie jestem w ciazy zeby nie zapeszyc.Jedno chyba nie zapeszy...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
jedno jest na szczescie 
ja mam niechcacy cały wór ubranek. Jak koleznka byla w ciazy to ja akurat czesto bywalam w Polsce i moj kuzyn oddawal mi po trosze ubanka, z ktorych jego synek wyrosl a moja babcia sie wczula i pokupowala mase ledwo uzywanych i bardzo markowych ubranek w lumpeksach
maly z tego wszystkiego juz wyrosl i od niedawna mam te wszystkie ciuszki w szafie. Na razie jestem twarda - sa tam juz kilka miesiecy a ja ani razu tam nie zajrzałam
i tak bedzie dopoki na usg nie zobacze bijacego serduszka.
ja mam niechcacy cały wór ubranek. Jak koleznka byla w ciazy to ja akurat czesto bywalam w Polsce i moj kuzyn oddawal mi po trosze ubanka, z ktorych jego synek wyrosl a moja babcia sie wczula i pokupowala mase ledwo uzywanych i bardzo markowych ubranek w lumpeksach
reklama
jedno jest na szczescie
ja mam niechcacy cały wór ubranek. Jak koleznka byla w ciazy to ja akurat czesto bywalam w Polsce i moj kuzyn oddawal mi po trosze ubanka, z ktorych jego synek wyrosl a moja babcia sie wczula i pokupowala mase ledwo uzywanych i bardzo markowych ubranek w lumpeksachmaly z tego wszystkiego juz wyrosl i od niedawna mam te wszystkie ciuszki w szafie. Na razie jestem twarda - sa tam juz kilka miesiecy a ja ani razu tam nie zajrzałam
i tak bedzie dopoki na usg nie zobacze bijacego serduszka.
No tez tak pomyslałam ze bedzie na szczescie rozowe spioszki.Moja siostra tez zadeklarowała ze bedzie zbierac dla mnie ubranka zreszta ona ma ich duzo bo jej synus ma 1 mc>Ty nie zagladaj do tej szafy zeby nie zapeszyc
Podziel się: