reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja bym na twoim miejscu poszła na jakiś długi spacer, świeże powietrze dobrze ci zrobi i może nabierzesz trochę dystansu do całej sytuacji bo w takim nieopadającym napięciu to na pewno się lepiej nie poczujesz
trzymaj się cieplutko

reklama
macie racje spacer dlugi dobrze mi zrobi ide sie gdzies przejsc w spokoju sie wyrycze i wroce naprawde nie wiem co ja bym bez was zrobila uciekam na spacer ubieram sie i mykam

mag Ja tez mieszkam za granica z tym ze moj facet to francuz i tez w Polsce zostawiłam dla niego wszystko mieszkanie psa zołwia znajomuch i rodzicow ale na szczescie układa sie wszystko w jak najleprzym pozadku.Tobie gratuluje podjecia słusznej decyzji o wyjezdzie do Pl a jak bedziesz wyjezdzac to pokaz mu jezyk.Ciesz sie zycie bo tak jak piszesz jestes bardzo ATRAKCYJNA zreszta jak kazda dbajaca o siebie kobieta.

Z jednej strony sie ciesz ze nie zaciazyłas bo było by gorzej z wyjazdem.....Bedzie dobrze wierz mi

Magenta to dla Ciebie na poprawę nastroju :-D
Będzie Ci lepiej bo obejrzeniu tego filmiku XD

[video=youtube;8IssOonEaPE]http://www.youtube.com/watch?v=8IssOonEaPE[/video]

Mag, kochana...sciskam Cie mocno, mocno...domyslam sie jak cięzko musi być...Ale pamiętaj po zimie zawsze przychodzi wiosna, nie tylko w przyrodzie! Bądź dzielna, nie podejmuj decyzji pochopnie, ale nie daj się też stłamsić i traktować byle jak! Każda kobieta ma w sobie siłę tylko czasem musi ją w sobie znleźć. Będzie dobrze kochana!

reklama
wiem laseczki ze pytam juz kolejny raz ale chyba mam problemy z tym suwaczkiem kopiuje kazdy link z osobna potem robie edytuj subkrycje i pisze mi za kazdym razem nieprawidłowy plik buuuu

Do góry