reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
przestalam juz plakac czuje sie mega ale to mega ch**owo ale dam rade przezyje juz znajomym dalam znac ze szukam pracy i we wtorek wracam do polski nie ma co. dzieki kochane jestescie naprawde jestem wam bardzo wdzieczna ze mi tak pomagacie duchowo!!!

przestalam juz plakac czuje sie mega ale to mega ch**owo ale dam rade przezyje juz znajomym dalam znac ze szukam pracy i we wtorek wracam do polski nie ma co. dzieki kochane jestescie naprawde jestem wam bardzo wdzieczna ze mi tak pomagacie duchowo!!!
Magenta kochana podejdź tak do tej sprawy, nie ten był Ci pisany, to z pewnością gdzieś jest ten JEDYNY I NORMALNY specjalnie dla Ciebie, który Cię uszczęśliwi.
Twój nazwijmy już eks, zrobił Cię nazwijmy po imieniu w ch uja, to Ty kochana zrób mu to samo! Niech wie co stracił i za czym całe życie będzie tęsknił i żałował.
Głowa do góry!

A na więcej szans Twój nie zasługuje, dostał jedną dużą szansę, która mu przepadła na własne życzenie. Nie martw się nie ma co.
Zaczynasz nowy etap, lepsza niż poprzednia a co najważniejsze o 100% silniejsza niż kiedyś! I tak myśl! Jego wina jest za rozpad związku, Ty się starałaś, a on zawalił. Tak myśl!

Całujemy i mocno Cię tulimy z dziewczynami i fasolkami :* :* :*

Magenta po pierwsze dumna jestem z tak podjetej madrej decyzji, choc wiem, ze jutro bedzie mega trudno. Dzis sa emocje mocne postanowienie odejscia, a jutro moze byc smutek, tesknota, on moze przeprosic blagac ze chce z Toba dom rodzine budowac. I wiem co mowie. Wiec jak postanowilas to trzymaj sie tego, a jak nie to trudno, czasem tak bywa zycie, czlowiek sobie postanowi a pozniej nie umie odejsc. Ale mysle ze dziecko tu nie pomoze, a tylko zaszkodzi, wiec poki co daruj sobie powiekszanie rodziny.
No i zacznij myslec o sobie! Moze masz tam za granica kogos bliskiego, kto wspomoze, moze wyjazd to zbyt drastyczny krok? Jesli nie to wracaj tam gdzie masz przyjaciol i bliskich a nas nie opuszczaj. I pamietaj, z kazdej beznadziejnej sytuacji sie wychodzi i bedizesz sie jeszcze z tego smiac, i wiem co mowie!

bilet juz na wtorek zabukowany juz nie ma co wracam do polski nie chce tu byc wbrew sobie i glupimi wspomneniami niech znikaja z mojego zycia tak jak i on to juz nie ma znaczenia poplacze przejdzie mi wszystko z czasem minie mi wszystko dzieki wam mam wiecej sily i inaczej na to patrze zadne zmiluj sie nie ma jestem atrakcyjna niczego mi nie brakuje jestem normalna wiec sory ale jeden buc mi zycie zmarnowal kolejny tego nie zrobi:-D nie opuszcze was jestescie boskie

To zrozumiale, metlik to norma. Musisz wierzyc ze podjelas dobra decyzje i tyle! Buziaki trzymaj sie, ja spadam bede jutro. Wyspij sie,odspapnij i bedzie dobrze, mowie CI!

reklama
Do góry