reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Matko, nie ma mnie 2 godziny i juz tyle nadrabiania :) ja tez w sobotę mam miec @, ale ja to jestem taka nerwuska, że zrobię chyba w pt jak sie nie powstrzymam sikacza...
jak narazie na @ i fasolke objawów brak. W sob mnie kulo podbrzusze, no i przedwczoraj swędział sutek (tylko jeden hahaha;p). A tak żadnych podejrzeń... Łojejku, żeby już sobota była. a ja nawiązując do tematu wagi i wzrostu, to nie wiem ile ważę ;p ostatni raz ważyłam sie chyba z rok temu, wtedy 56, a wzrost 168 z dowodu :) ale chyba przytyłam. Serio nie wiem:)

reklama
dagne 3 mam &&&& pao za ciebie tez &&&& w zamian licze na ~~~~~~ ja licze i nastawilam sie na @ wiec ja jakos tak zabezpieczylam sie dzis w podpaski i tamponiki:zawstydzona/y::-p

AeI- i tak jestes super laska:-) osobiscie cie nie znam ale jak sobie pisze tu z wami i wogole to wszystkie takie fajne babki jestescie:-)

Wiecie co tak sobie pomyślałam ze może zrobimy listę staraczek i naszych mamuś na której będą ilości cykli starankowych i zaciażeń bo jest nas tu troszkę . Co o tym myslicie?

hehe Ael TObie wysiłek nie jest wskazany a ja za takie gatki tez chętnie dam kuksańca więc Ty pokazuj kogo a ja będę kopac w tyłek ;-)

Ostatnia edycja:
Ael, ale ja się cieszę :) i u mnie taka waga chyba rodzinna, więcej niż 60 ważyć nie będę, chyba, że w ciąży :) Pok, a były brzuszki :)
Mag, dzięki :) chciałabym już móc wysyłać fluidki hehe :)

Iwasek, a Fifka nie ma czasem listy u siebie z mamusiami ? a Pao z data testowania? o takie cos Ci chodzi? czy wogóle listę nas wszystkich?

Ael a jakie imied la dziewczynki wybraliście? Bo my właśnie dla dziewczynki nie mamy, a dla chłopca Szymonek, jednym sie podoba drugim nie, najwazniejsze że nam się podoba

reklama
Nasza lista optymistycznych staraczek :-)

BigChild zaciążona styczeń 2011 GRATULUJEMY!!!
Aelreda zaciążona Luty 2011 GRATULUJEMY!!!
lilydelux zaciążona 2011 GRATULUJEMY!!!
Ewika zaciążona 2011 GRATULUJEMY!!!
Madziaaaarka - zaciążona Marzec 2011 GRATULUJEMY!!!
Silmiriel zaciążona 2011 GRATULUJEMY!!!

Pok
Soglam
Asiol
Rastafarianka
Iwasek 8 c
Claudusia
Fifka
Magenta
Dagne 3c
Hera
Gocha 5 c
Kwiatuszek
Dotka
Paluszek
Donia
Paolajn
Basati
Fiona

Obyśmy szybko wskoczyły na górna listę. Tego życzę Wam ...i sobie samej;-)

Podajcie kogo nie ma i ilości cykli (starośc nie radośc) :)

Ostatnia edycja:
Do góry