reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

devi powiem tak, tj FACET!!!!! On nie mysli ta glowa ktora trzeba!!!!! ON nie przetrawił jeszcze ze ja biore hormony, tyje po nich, zeby byla dzidzia!!!! I ja od niego nawet nie wymagam myslenia, bo to FACET jest, tez tak zrob a jakosc zycia od razu ci sie poprawi, pieke sernik z rosą, cokolwiek tj, bo pierwszy raz go pieke.
mayli
no musze sie smiac bo zapladnianie mi nie wychodzi cos hehe

No i doopa!!!! Ciasto mi sie za bardzo spieklo hehe, bo zapomnialam ze je pieke!!!!! Bo tu cholera z wami pisze, niech to szlag!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
amalfi spadaj,nie zwalaj na nas :)
jak sie nie umie piec to sie nie piecze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

znacie jakiś sos do schabu? bo podlewam go wodą i tej wody ciągle nie ma:no:

lilou mnie jak widzisz praca nie przeszkadza w siedzeniu na blogu:cool2:

śmiem twierdzić,żeś w nałogu,albo w pracy bąki zbijasz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny ale zapieprzacie z tym pisaniem, nie bylo mnie pare godzin a tu tyle napisane, jak zaczynalam na tym watku, to nikogo nie bylo albo czasem ktos nabazgral jednego posta i tyle, pozniej poczytam o tych butach solarkach itd, co tam naskrobalyscie. A ktos zaciazył jak mnie nie bylo, w ciagu tych paru godzin? Robilam sernik bylam troche zajeta. Ktoras pytala o kotlety mielone z wczoraj, byly pyszne.
A najlepsze jest to ze moj chlop chce sie dzisiaj znow bzykac, doradzcie mi jak go splawic!!!! Jak mu wytlumaczyc ze potrzebuje jego plemnikow co dwa dni, bo nie chce w sobie wątłych, wybrakowanych kijanek, ledwo zipiących. Jakies rady dziewczyny????!!!!!

ja siedzę w pracy, parskam śmiechem, wyobraźnia mi pracuje, widze od razy te wątłe kijanki i pały na baczność...dajcie żyć bo normalnie ktoś pomyśli że jakaś porypana jestem i od cyferek mi się w głowie pomieszało że do excella się szczerzę jak jakaś nawiedzona:-D:-D:-Dswoją drogą wasi Panowie to mają z wami wesoło!

lilou mnie jak widzisz praca nie przeszkadza w siedzeniu na blogu:cool2:

Lilou, a pieczesz ten schab pod przykryciem ??? bo jeżeli tak, to problemu z sosem nie powinnaś mieć :)

co do wypieków, polecam tą stronkę: Moje wypieki robiłam już wiele ciast tej babki i wszystkie wychodzą pyyyyyszne

mam jeszcze fajny przepis na sernik czekoladowy, jak któraś będzie chciała, to podeślę

julieet robię wlasnie bez przykrycia,bo nie mam czym przykryć,ani nie mam rękawa...
poszuka w necie,w ostateczności zrobię pieczarkowy

amalfi chyba nie piszesz na serio?ja żartowałam z tym spadaniem i z pieczeniem :)

lilou wiem. A piec nie umiem, to fakt. To moj pierwszy sernik w zyciu, specjalizuje sie w szarlotkach ale nie w sernikach

reklama
Do góry