reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Misia w ktorym dniu cyklu test Ci wyszedł?jakie mialas poczatkowe objawy?
mialas moze sluz z bialymi grudkami?

Nie patrzyłam w którym dc ale ogólnie cykle mam 34-40 dniowe. Już przed ślubem miałam zmieniony kolor brodawek i bardzo bolały, potem w noc po ślubną dostałam krwawienia i podczas tego bardzo mnie swędziało i szczypało w środku. Krwawienie zaraz znikło- wyglądało tak jakby mi się tego samego dnia @ skończyła:szok:
Sama @ też mi się spóźniała ale nie sugerowałam się tym bo mam nieregularne. Potem zaczęłam mieć ślinotok aż w końcu mdłości. Mimo, że zrobiłam 2 testy wiedziałam, że coś jest nie tak. Betka wyszła pozytywna a 3 test też już pokazał II kreski:happy: Teraz odczuwam bóle brzucha tak jak przy @ i ciągle chce mi się jeść i spać.

Sporo tego:happy:

Witam Was Dziewuszki;-)

Mnie już okres spóźnia się 10 dni, robiłam chyba już z 5 testów (ostatni w sobotę), ale wszystkie negatywne :-( Na dodatek temperatura spadła z 36.9 stopni do 36.6. Więc pewnie mam jakieś opóźnienie.

Misia, gratuluję :-) Cieszę się, że tak szybko Ci się udało. Życzę spokojnych i zdrowych "9 miesięcy" :-)

hej dziewczyny ja jestem tu nowa ale mam nadzieję ze mnie przyjmiecie... też staram się o pierwsze bobo ale moje cykle nie wyglądają za ciekawie... dziś to już chyba 35 a ja @ nadal nie mam jutro testuje...

misia - Ty to masz fajnie, chyba każda z nas by tak chciała :)

Witam wszystkie nowe Panie :))
uciekam na miasto, postaram się zaglądnąć wieczorem.
Miłego dnia :)

reklama
Ja ciągle mam nadzieję, mimo tylko jednej kreski na wczorajszym teście... ale dziś 3 dzień opóźnionej @... a zawsze miałam regularnie a jak już nie to zawsze szybciej niż później.... obym się nie rozczarowała... może jutro pojadę na betę...

Do góry