reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no i nie zostane majową mama... wczoraj na wieczor zrobilam test wyszedl dziwny ale raczej negatwy dzis w sumie nie musialalm juz robic testu bo pojawily sie brazowe plamienia ale dla pewnosci zrobilam test i wyszedl negatywny...nawet temperaturka spadla do 37,1 wiec raczej to juz pewnie ze teraz dziecka nie bedzie

te brazowe plamienia mysle ze sa poczatkiem nowej @

ten cykl mialam jakis dziwny myslalam ze sie uda a tu lipa wiec juz jakos odstawiam starania zmeczylam sie tym cyklem i zawiodlam troche na sobie

MAJOWYM MAMĄ GRATULUJE
A STARACZKOM ZYCZE POWODZENIA

reklama
chori nie martw się. Uda się za następnym cyklem. Polecam się wyluzować i iść "na spontan"! Bozia da wam dzidzie kiedy się tego nie będziecie spodziewać.

Chori a jak długo się staracie?? Wszystko jaszcze przed nami dziewczyny. Tak jak pisze królowa- wyluzowac troszeczkę
Ja w tym miesiacu w ogóle nie miałam owulacji. To już 20 dc a temperatura w miejscu. Czułam co prawda ból brzucha i sutkow, ale to było 3 dni temu. Nie wiem co myśleć.

Witam Was kobietki. ja po ostatnim miesiacu niepowodzenia tez sie zawiodlam. I w tym cyklu odpuscilam: malo sie kochalismy, owulki wyjatkowo nie czulam,nie wmawiam sobie ze jestem w ciazy, nie wslu****e sie juz w swoj organizm.mam dzis 27 dzien cyklu, nic mnie nie boli ale mam przeczucie ze w nastepnym tyg. dostane okres.

Witam wszystkie, które starają się po raz pierwszy :))
No ja swoje starania rozpoczynam, za dwa dni (prawdopodobnie) powinnam mieć owulację, jednak czuję, że będzie to wcześniej.
Jak sądzicie, uda się za pierwszym razem? Czy trzeba będzie nadal czekać? ;(

Createdbylove nie odpowiemy Ci na to:-( nie ma reguły... Ja nastawiałam się na kilku miesięczne staranka przez swoją tarczycę a udało się za pierwszym razem:happy:
Ważne aby podejść na spokojnie i nie nakręcać się. Ja się starałam i udało się.
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& wszystko będzie dobrze:happy::happy::happy:

Witajcie,
można dołączyć??
Ja również się staram po raz pierwszy... Okres spóźnia mi się drugi dzień, ale zrobiłam dziś test [jakieś 3 godz temu] i niestety wyszedł negatywny.... Ja jednak mam jeszcze cichą nadzieję, że może jednak... :) Pozdrawiam Was i postaram się od dziś regularnie tu zaglądać...

Ostatnia edycja:
To ja też będę miała nadzieję ;)
Jak się nie uda, to zawsze jest przyszły miesiąc.. :) jestem pozytywnie nastawiona jak narazie..

witam :)
Wydaje mi się, że powinnaś jeszcze poczekać, co do testów, one wychodzą różnie i nie zawsze pokazują prawdę. Trzymam kciuki :)

Ja zrobiłam dwa testy i były negatywne... Wkoncu zrobilam betke i nastepny test, które juz były pozytywne:happy: Dlatego nadzieja musi być:happy:

reklama
Misia w ktorym dniu cyklu test Ci wyszedł?jakie mialas poczatkowe objawy?
mialas moze sluz z bialymi grudkami?

Do góry