reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

kwiatuszek pij dużo wody z cytryną i łykaj witaminę C - duże dawki,bo musisz zakwasić tą bakterie!
a prócz tego jeśli masz to zażyj furaginum,kilka dni i będzie po sprawie.
a jak robisz siku to czujesz jakieś pieczenie?

reklama
Wlasnie nie czuje ale zawsze czulam tylko oststnio jak mialam to tez nieczulam,ja to juz do dziecka mam z tym problemy

a co mowicie o tabl jakis 100%zurawiny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no czesc dziewuszki, myslalam ze tu nikogo nie ma.
kwiatuszek mowilam ze to nielatwo sie leczy

Ide posunac mojego, zaraz wracam do was

Ja juz po posuwanku, zaciskam nogi, polezalam na brzuszku i proces zapladniania wlasnie trwa!!!! Nie poturbowalam go bardzo bo spiewa teraz w kuchni i smazy mielone hehe.
lilou czemu nie masz zadnych suwaczkow?

hejka:))) jestem nowa tu u was...staramy sie juz drugi miesiac i nic za pare dni mozna znow... mam nadzieje ze tym razem sie uda...

ata261 jestem w tej samej sytuacji co Ty tylko my staramy się już 3 miesiąc i nic. Za 10 dni się dowiem dopiero czy coś w tym miesiącu wyjdzie ;P

reklama
amalfi niezła jesteś hehe "idę posunąć męża" Uśmiałam się jak to przeczytałam! :D

No u nas troche role sie odwrocily, to ja posunelam jego, on ugotowal obiad. Chociaz ja jestem feministka wiec dla mnie to nie ma znaczenia kto co robi.
Martusia a co tam u Ciebie kiedy jakies bzykanko-przytulanko?

ata261 i k-rolcia witam i napiszcie cos wiecej o sobie.
lilou patrz jak sie grono powieksza

Ostatnia edycja:
Do góry