reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

mayli gratulacje już się nie mogłam ciebie doczekać i czułam że na pewno udało wam się
lilou83 a u mnie bez zmian temp nadal 37,05 ale spodziewam się że przyjdzie @ tak podbrzusze mnie od kilku dni pobolewa chociaż zawsze bolał mnie 1 dzień przed okresem noi piersi wrażliwe jak fix i ochota na przytulachy mi odeszła jak nigdy trzymajcie kciuki bo ja już wariuje :):):)

dzięki :)
Paulina &&&&& trzymam za Ciebie kciukasy bo ja miałam tak samo, wszystko zapowiadało @, tempkę mierzyłam i ciągle była taka wysoka ale nie czułam że jestem w ciąży, podbrzusze bolało no a piersi to dodatkowo dobry objaw:-)

reklama
mayli Moje szczere gratulacje !! Ciesze sie, że Tobie się udało, jednocześnie smuce sie, ze mam objawy przedokresowe, wiec u mnie pewnie przyjdzie @. Dbaj teraz o siebie i informuj o tym jak sie czujesz !! :)

mayli

alllle super,że wreszcie jakiś brzuszek się u nas pojawi. Teraz nas nie opuszczaj i przeyłaj fluidki :)
ach pięknych 9-miesiecy Ci zycze :)

Maż juz wie,że bedzie tata??
Kiedy wybiersza sie do gina??

Ale fajnie ,że się rozkręcamy :) Teraz to już będzie z górki i po kolei będziemy ciazyć ....zobaczycie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mayli GRATULUJE :-)
spokojnych i zdrowych 9-ciu miesiecy i zeby fasoleczka za bardzo nie dala popalic, albo niech daje, przynajmniej bedziesz Ci przypominala, ze tam jest. jeszcze raz GRATULACJE i prosimy o regularna dawke fluidkow:rofl2:

dzięki wszystkim wam dziewuszki za miłe słowa i ja też chcę pisać gratulacje więc do roboty!!
Nie zamierzam was opuścić i jednocześnie nie widzę fajnego wątku dla siebie więc będę was spamować swoją osobą!! Nie wyganiajcie mnie proszę bo was polubiłam i tu mi dobrze;-PP
Malinowy sen - nie łam się, każdej z nas się uda zobaczysz a może te objawy nie są wcale na @?
devi: mąż wie prosta sprawa, trochę to do nas nie dociera ale dostałam kwiatek i wielkie pudlo śliwki w czekoladzie (mniam), jedno to się starać a drugie to już być w ciaży, jakoś dziwnie mi z tym;-P
Lekarza teoretycznie mam, umówiona jestem od dawna na wizytę na 16 listopada, więc się świetnie sklada że akurat teraz mi ta wizyta wypada.

juz nic nie rozumiem z mojego wykresu, HELP !!!
temp.jpg

reklama
katty- wykresik faktycznie masz rozjechany i chyba bedzie ciezko z niego stwierdzic kiedy i czy była owulacja :( choc sama robie swoje wykresu z twojego niesttey nic nie zinterpretuje :(

mayli- czekamy wiec do 16.11. Ciesze sie, że nas nie zamierzasz opuszczać, ja osobiście będę wyczekiwać Twoich ciązowych wrazeni i mam nadzieje ze nie długo będe mogła a w sumie to bedziemy mogły-my wszystkie staraczki, dzielić Twój 'los" :)

Do góry