Witam i zycze Wam milego tygodnia Powoli zbieram sie do pracy. Owulacja chyba jeszcze przede mna bo nie czulam bolu, tylko sluz ktorego jest duzo z rana a wieczorem brak, dziwne. Dzis maz ma noc, wiec lepiej niech owulka poczeka do jutra
reklama
Yesenia ja gdzies na necie czytalam, ze niektore kobiety czuja owulacje a w cale jej nie maja. Ja jestem tego przykladem gdy staralismy sie o alusie czulam bol owulacyjny zrobilam test a tam negatywny owulacje mialam kilka dni pozniej wiec moze jajeczko poczeka na m
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
Cześć dziewczyny, witam się z mamami wypatrującymi drugiego bobasa. Ja mam córkę 17 miesięczna i właśnie jestem po pierwszym cyklu starań o drugie maleństwo. Niestety mimo spóźnionej @ test wyszedł negatywnie, teraz czekam żeby zobaczyć czy @ jednak będzie. Jestem po dwugodzinnym maratonie Despicable Me i dziecko wreszcie usneło a u mnie pogoda taka ze nie wiem czy zrobić coś koło domu czy iść spać po prostu...
Czuję owulkę a mąż ma dziś noc więc nie będzie przytulania może jajeczko poczeka do jutra?? Jak to jest z tą komórką , ile ona żyje??
Poczeka na ovufriendzie "detektor" zaznacza dzień przed w trakcie i dzień po owulacji także spoko
U mnie spoko wlasnie skladam toooone prania nie bede juz tego prasowac bo dnia mi zabraknie hehe w miedzy czasie dogladam obiadu I zabawiam dziecie. Lewe jajko mnie kluje od wczoraj promieniuje na tyl plecow czasami madzica zakluje I czuje sie jak na@ szkoda, ze szybciej nie mozna wiedziec czy sie udalo hehe nosi mnie na killera chodakowskiej a nie chce ryzykowac wiec czekam na @ I wtedy sobie poskacze lol
Akatsuki termin niechcianej @ 02.11
Mili1988 termin niechcianej @ 09-11.11
Tuska88 termin niechcianej @ 11.11
Monika_M termin niechcianej @ 11.11
Agasajko termin niechcianej @ 11-13.11
Malinka41 termin niechcianej @ 12.11
Patka90 termin niechcianej @ 13.11
Yeseni termin niechcianej @ 17.11
EwaS termin niechcianej @ 29.11
Akatsuki termin niechcianej @ 02.11
Mili1988 termin niechcianej @ 09-11.11
Tuska88 termin niechcianej @ 11.11