reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Witam i zycze Wam milego tygodnia :) Powoli zbieram sie do pracy. Owulacja chyba jeszcze przede mna bo nie czulam bolu, tylko sluz ktorego jest duzo z rana a wieczorem brak, dziwne. Dzis maz ma noc, wiec lepiej niech owulka poczeka do jutra :)

reklama
Hej dziewczyny.
Ale miałąm dzisiaj świetny sen. Śniło mi się, że miałam córeczkę, taką malusieńką i w różowych śpioszkach :)
Pozdrawiam cieplutko.

Czuję owulkę a mąż ma dziś noc więc nie będzie przytulania :eek: może jajeczko poczeka do jutra?? Jak to jest z tą komórką , ile ona żyje??

Yesenia ja gdzies na necie czytalam, ze niektore kobiety czuja owulacje a w cale jej nie maja. Ja jestem tego przykladem gdy staralismy sie o alusie czulam bol owulacyjny zrobilam test a tam negatywny owulacje mialam kilka dni pozniej wiec moze jajeczko poczeka na m :)

Cześć dziewczyny, witam się z mamami wypatrującymi drugiego bobasa. Ja mam córkę 17 miesięczna i właśnie jestem po pierwszym cyklu starań o drugie maleństwo. Niestety mimo spóźnionej @ test wyszedł negatywnie, teraz czekam żeby zobaczyć czy @ jednak będzie. Jestem po dwugodzinnym maratonie Despicable Me i dziecko wreszcie usneło a u mnie pogoda taka ze nie wiem czy zrobić coś koło domu czy iść spać po prostu...

U mnie spoko :D wlasnie skladam toooone prania nie bede juz tego prasowac bo dnia mi zabraknie hehe w miedzy czasie dogladam obiadu I zabawiam dziecie. Lewe jajko mnie kluje od wczoraj promieniuje na tyl plecow czasami madzica zakluje I czuje sie jak na@ szkoda, ze szybciej nie mozna wiedziec czy sie udalo hehe nosi mnie na killera chodakowskiej a nie chce ryzykowac wiec czekam na @ I wtedy sobie poskacze lol

Akatsuki termin niechcianej @ 02.11
Mili1988 termin niechcianej @ 09-11.11
Tuska88 termin niechcianej @ 11.11
Monika_M termin niechcianej @ 11.11
Agasajko termin niechcianej @ 11-13.11
Malinka41 termin niechcianej @ 12.11
Patka90 termin niechcianej @ 13.11
Yeseni termin niechcianej @ 17.11
EwaS termin niechcianej @ 29.11

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie kicha, nie mogę głowy oderwać od nieprzyjemnej sytuacji jaką miałam w pracy wczoraj. plus ze zdrowiem też kiepskawo, ogólnie nie mój dzień :(

Do góry