reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

reklama
Patka ja mialam tak, ze w niedziele z samego rana mialam jeszcze negatywny a po kilku godz byl juz pozytywny. Jesli masz duzo twstow to testuj co kilka godz.
Zrobil owulacyjny jeszvze raz wczoraj I nadal pozytywny kreska testowa byla duzo mocniejsza od tej z niedzieli I kontrolnej. Zglupialam hehe

Zrobilam I dzis jeszcze mocniejsza tzn ze w niedziele nie bylk owulacji? Jesi nie to wieksze szanse na corcie :) dzis byly p4zytulanki I M mowil, ze wpuscil Frania hehe
Ja juz w pracy wiec zycze milego dnia I znikam. Buziaki

Ostatnia edycja:
Mili jak mówisz ze teraz były te kreski ciemniejsze od tej niedzielnej to na pewno teraz masz owulacje :-)

Ja trochę panikuje:zawstydzona/y: 2 miesiące temu jak zrobiłam jeden raz test ovu (chciałam zobaczyć czy dzialaja) to akurat trafiłam na ten dzień i był pozytywny a teraz zaczęłam za wcześnie sprawdzać przewidywana owulacja u mnie to jutro albo w piątek :tak:
Mili mi zostały tylko 3 testy :szok: bylam dzisiaj w rossmanie ale nigdzie nie widziałam nie wiem czy takie cos maja nawet nie mogłam tam znaleźć normalnych testow ciążowych a w aptece była duza kolejka nie chciało mi się stać, jak dzisiaj wyjdzie negatywny to jutro kupie gdzies. :tak:
A glowa mnie boli od dwóch dni :crazy:

cześć dziewczyny! zaglądałam regularnie w międzyczasie, mieliśmy gości przez parę dni i dopiero dzisiaj jako tako ogarnęłam dom i cieszę się że teraz trochę spokoju..bo dzisiaj w końcu wyszedł mi pozytywny test owulacyjny!!! 2 mocne krechy! a jeszcze wczoraj drugiej prawie nie było, działaliśmy ostatnio no ale wiadomo jak gości nie ma to można sie bardziej postarać haha
Mili 1988 proszę dopisz mnie na listę u mnie termin @ to 12.11 ale mam nadzieję że jej nie zobaczę i tego wam wszystkim życzę bo z tego co widzę to wszystkie testujemy w podobnym terminie ;-)

Dziewczyny wczoraj test owulacyjny wyszedł mi pozytywny (robiłam z samego rana), dzisiaj o tej samej porze już ta kreska jest słabsza od kontrolnej czyli negatywny. Jeśli wszystko byłoby książkowo to kiedy występuje owulacja? kiedy się starać? jutro niestety męża w domu nie będzie do późna i boję się że przegapie ten moment..
Mili1988 super ta tabelka, przy pierwszym dziecku jak się starałam też jedna dziewczyna tak robiła i każda wiedziała kto na jakim etapie cyklu jest. Fajnie by było jeśli by to było widoczne przy każdym twoim wpisie ;-) zeby nie trzeba było wracać :-p

Malinka a we wtorek robiłaś rest ovu? Bo jak wczoraj wyszedł ci pozytywny to znaczy ze owulacja pojawi się w ciągu 24-36 godzin.(od pierwszego pozytywnego testu ovu)
Robiłaś go z porannego moczu?

reklama
No i niestety rano bardzo nie miła niespodzianka, bez żadnej zapowiedzi to jeszcze przed czasem pojawiła się @ kurcze a już myślałam zresztą jak co miesiąc, chociaż pocieszam się tym że według chińskiego kalendarza płci listopad i grudzień to miesiące na dziewczynkę a ja mam już synka więc może to przeznaczenie, mam nadzieję że wam dziewczyny się uda:) trzymam kciuki

Do góry