reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Kawka z rana nadal samukej ;) przy corci smakowala jak z dodatkiem plynu do czyszczenia toalet lol
Patka widzialam na innym forum zdjecie Twojego testu mysle, ze dzies wieczorem badz jutro rano bedziesz miec pozytywny.
Ewa ja nie wierze tym kalendarzom powinnam miec wg nich synka a mam Alusie z kiteczkami :) malpa przyszla ze teraz mozecie szybciej zaczac starania
Malinka owu jest zazwyczaj 24-72h po pozytywnym tescie. A plemniczki potrzebuja okolo 8h by dojrzec I wtedy sa gotowe do zaplodnienia.
Siostra wczoraj napisala mi ze jak dowie sie ze jestem w ciazy to zalamie... :(

Mili1988 termin @ 09.11
Tuska88 termin @ 11.11
Monika_M termin @ 11.11
Agasajko termin @ 11-13.11
Malinka41 termin @ 12.11
Patka90 termin @ 13.11
Yeseni termin @ 17.11
EwaS termin @ 29.11

Ostatnia edycja:
reklama
Patka robiłam we wtorek i wyszedł negatywny, tzn widoczna ta druga kreska ale słabsza od testowej... Patka piszesz ze do 36h po teście pozytywnym jest owulacja, Mili piszesz ze do 72h...a dzisiaj męża nie ma wiec starania sue wczoraj skończyły tj po 36h i martwię sie teraz ze to za wcześnie

Hej dziewczyny! Ja juz po owulacji. Napewno. Zmiana śluzu diametralna choć ilośc jak podczas owulacji :/ dziwne. No nic zostaje mi tylko czekanie i czekanie. Choć w tym miesiącu w robocie wyszłam przed szereg i o dziwo zaczęłam wreszcie być doceniana. Choć mam ich gdzieś marzy mi sie wielki brzuch i zdrowa dzidzia a nie nagrody i pochwały :/ poczekamy zobaczymy. Z tabelki wynika ze w większości zgralysmy sie :) hihihi wiec moze to będzie miesiąc II :)

Witam z rana :) u mnie jak narazie zero objawow :D poza bolem w dole brzucha. Wczoraj byl u nas pokaz fajerwerek. Alusia zachwycona byla, ze jedziemy ale jak zaczelo sie boom boom to juz sie jej nie podobalo. Przutulila sie do mnie z calych sil I nie chciala patrzec. Pozniej byla kolejna jazda autobusem I znow mega radosc :)
Mierze tem I skok mialam dopiero 28.11 to pewnie @ nie przyjdzie 9 a 11 zobaczymy czas pokaze hehe
Milego kochane ja na 11.30 ide do pracy I 3 dni wolnego bede miec porzadki I basen czekaja :)

Mili1988 termin @ 09-11.11
Tuska88 termin @ 11.11
Monika_M termin @ 11.11
Agasajko termin @ 11-13.11
Malinka41 termin @ 12.11
Patka90 termin @ 13.11
Yeseni termin @ 17.11
EwaS termin @ 29.11

Ps. Zamowilam 30 testow ciazowych lol

Ostatnia edycja:
Agasajko to teraz tylko czekać do testowania:) ja tez juz po owulacji, pozytywny test był w środę rano a na wykresie pokazuje mi owulacji w piatek, akurat w ten dzien kiedy nie było przytulania :( No nic moze dzieki temu bedzie dziewczynka hehe

Witam! Dziewuszki zaglądam do Was codziennie i jak Was czytam to widzę siebie sprzed kilku miesięcy. Ja już tak się nie spinam , nie robię testów owulacyjnych zresztą nie mam takiej potrzeby bo dokładnie czuję ból owulacyjny. Wrzuciłam na luz i wiem że jeśli zajdę w ciążę do końca roku to będzie cud... dlatego odpuściłam i cierpliwie czekam , a może i uda się ...to tylko Bóg sam wie. W tym cyklu robię hormony i zobaczymy co dalej.
Pozdrawiam i życzę Wam WIĘCEJ LUZU!!!

Yesenia luz jest potrzebny zgadza sie ale jak strasz sie i wiesz kiedy masz owulacje i w tym czasie współżyjesz to nie chce mi sie wierzyć ze nie tli sie w każdej z nas nadzieja ze moze tym razem.... Ale fakt trzeba troszkę odpuścić :) Malinka czekamy wiec razem na testowanie ja pewnie za jakiś 2 tyg zrobię test bo 14 mam super imprezkę DnB i chce na luzie sie pobawić wiec pewnie tak 15-16 bede testować jeśli @ nie przyjdzie wcześniej :( trzymam kciuki za Każda z Nas juz niedługo tydzien wielkiego testowania chyba dla Wszystkich

Aga oczywiście że jest nadzieja , ale czasem lepiej nie planować , bo już się przekonałam jak boli rozczarowanie ... Poza tym jeśli się stresujesz podnosi się prolaktyna a to już duża przeszkoda w zajściu w ciążę

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry