reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Tuśka ja tez mam bardzo slaba glowe:-) ale dobrze czasem sie napic zrelaksowac i zapomniec na chwile. Powodzenia w starankach, kciuki zacisniete.

Yesenia ja sie za bardzo nie znam ale zeby az reka spuchla...moze z lekarzem to omow.

Agasajko Witam. Ja z witaminkami i testami ovu zaczynam jak przyjdzie @.

Kupilam test...jutro rano testuje jesli @ nie przyjdzie ale dalej slabo wierze ze moglo sie udac.

reklama
Yesenia mysle, ze powinnas skonsultowac sie z lekrzam.
Tuska powodzenia w staraniach!
Smile koniecznie daj nam jutro rano znac :)
Witamy Cie Agus :) ja biore witaminki dla kobiet starajacych sie I dziecko a mojemu M codziennie rano daje magnez z cynkiem, a ze on jest mega antytabletkowy to daje mu je w tych tabletkach musujacych do picia.
U mnie nic nowego niedawno wrocilam z pracy I zaraz wybieram sie na zakupy:) milego wieczoru :)

Smile czekamy na dwie kreseczki , Yesenia oczywiście u Ciebie także:-D

Aga witaj :-)

Co do witamin ja biorę omega3 , i vita miner dla kobiet w ciąży i karmiących o ile oczywiście nie zapomnę ich brać :-D

Agasajko witaj !!! Życzę Ci powodzenia w staraniach :-)

Ja miałam jutro zrobić test ale odpuszczam . Dziś temperatura spadła więc straciłam trochę nadzieję. Jeśli wcześniej nie przyjdzie @ to we wtorek testuję . Powiem szczerze że raczej czekam na @ albo na cud.... Jeśli nie ma @ jest nadzieja!! Miłego dnia

Pozdrowienia z pracy!!

Agasajko bardzo bym chciała żeby październik był też moim miesiącem, ale jeśli mam te zrosty to żaden miesiąc nie będzie moim dopóki nie zrobię badania :-(
Z mężem też kiepsko mi się układa, prawie nie rozmawiamy ze sobą , boli mnie to , ze unika poważnych rozmów, nie odzywa się i ucina rozmowę. W tej chwili muszę zabrać się też za siebie , przytyłam mocno po tych lekach :zawstydzona/y: W nic się nie mieszczę, masakra...

Dzięki dziewczyny:-) ja też uważam że październik jest nasz :tak:
Yesenia odpuść trochę mężowi bo może czuje tę presje i nie bardzo wie jak z Tobą rozmawiać. A wagą się nie przejmuj , ja jak starałam się o Mikiego to z nerwów zajadałam i przytyłam 10 kg. Za to po ciąży zgubiłam 13 i się nawet polepszyło :tak:

reklama
Witajcie Dziewczyny. Pisałam do Was rano, ale post sie nie dodał. Chciałam do Was nieśmiało dołączyć :zawstydzona/y: Mam 24 lata i wspaniałą 3-letnią córeczkę. Będziemy się starać o rodzeństwo dla niej. Plan był od tego cyklu, aktualnie mam miesiączkę. Jednak przełożyli mi wizyte u lekarza z przyszłego piątku na 24 października i chyba będziemy musieli sie wstrzymać ze staraniami :-( Mam zespół cieśni nadgarstka i nie wiem co pokarze badanie. Z czasem u mnie krucho, ale postaram się zaglądać jak najczęściej. Pozdrawiam i trzymam za wszystkie staraczki kciuki :-)

Do góry