reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Witam :) faktycznie nie ma co pisac. Najpierw @ potem 2 tyg czekania na owu. Potem 2 tyg czekania i test. Wlecze sie to strasznie.

reklama
Hejka.
Ja nie pisze bo nie mam o czym. Czekam na @ dzisiaj miała się pojawić. Jeszcze miesiąc czekania i wracam do staranek.
Yesenia sie nie odzywała?
Witam nowe dziewczyny.

Ach ta grochowa :) kupilam groch wiec tez zrobie . Trzynastego wszystko zdarzyc sie moze... :)
Nic sie yesenia nie odzywa...

Jak tam dziewczyny? Ruszyło coś czy cały proces od nowa po @? Ja jestem w połowie, byłam w poniedziałek u lekarza i był pęcherzyk na jajniku. Poprzytulaliśmy się dwa dni pod rząd, a potem nie było już chęci ani siły :/ w czwartek byłam sprawdzić jeszcze raz czy pęcherzyk pękł i już go nie było. Prawdopodobnie w środę doszło do owulacji. I wszystko szlag trafił. Teoretycznie plemniki żyją 72 godziny. Zobaczymy. Teraz okres czekania. Juz wiem, ze jak zaczną bolec mnie piersi w przeciągu tygodnia to sprawa pozamiatana :/ Jeśli w tym ani następnym miesiącu nic nie wyjdzie, będziemy się badać i szukać przyczyny.

Moze sie uda :) w koncu tak jak piszesz zyja te 72 godz. Ja czekam na @ powinna byc dzisiaj. Zazwyczaj mi sie spoznia , nawet niekiedy 2 tyg mi sie spoznia wiec czekam. Nie robie testu bo sie naczytalam ze czesto kobiety maja poronienie i nawet o tym nie wiedza. Gdyby wyszedl pozytywny a potem dostalabym okres to ach... nie wiem po co ja czytam te rzeczy na necie :/

Ja w walentynki nie poszalałam bo 13 przyszła @. Za to straciliśmy majątek w restauracji bo rezerwując stolik nie wiedziałam, że 14.02 obowiązuje tylko specjalne menu pełne afrodyzjaków po 150 od osoby:( Ale przynajmniej było dobre:)

Hej, można dołączyć? My juz mamy chłopca 10 miesięcznego i chcemy druga dzidzia. Dopiero od tego m-ca się staramy i robiłam testy owu, 14.02 mi wyszły pozytywne i się przytulalismy i czekam na dwie kreski :-) wam też życzę!

reklama
Ester 150 od osobyyyy?!?! Wooowwww :) dobrze ze bylo dobre.
Witam madziolina :) widze ze chcesz miec dzieci "rok po roku" ja tez. A co bys chciala chlopca czy dziewczynke?

Do góry