reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Witam nowe dziewczyny. Ja nie kypilam tych testow owu :/ ale wczoraj bolal mnie brzych jak na @ a ktos tu pisal ze tak mu sie owu objawia. Przytulanie wiec bylo i czekam ba zrobienie testu ciazowego. Tak sie zastanawiam 2 tyg czekac?

reklama
Mnie zawsze boli jakoś w połowie i ogólnie jak zrobiłam test owu to wyszedł pozytywnie. Także duże szanse, że i Ty mogłaś mieć owulacje. Za każdym razem robiłam test ciążowy w pierwszym możliwym dniu, ale zawsze się zawiodłam. W tym miesiącu postanowiłam, że nie będę marnować pieniędzy ;) poczekaj do terminu miesiączki będzie albo norma albo mile zaskoczenie jak się będzie spóźniac. Powodzenia :) ja swoje dni zaczynam za 2 tyg.

Masz racje poczekam.
Witam Was w ten piekny sloneczny dzien. Dzisiaj robie sobie wolne na obiad pizza i mam wszystko w nosie :)
Co u Was?

Czarnulka przeczytalam co tam pisalas na innym forum. Nigdy w takiej sytuacji nie bylam ani o takiej nie slyszalam. Nie chce Cie niepotrzebnie nakrecac ale mdlosci i opinia lekarzs ze to moze byc wczesna ciaza daja nadzieje na sukces. Jak sie teraz czujes wiadomo cos wiecej?

Witajcie :) Ja w tym miesiącu mam w sobie dużo spokoju. W zeszłym bardzo się nakręciłam, że się udało i później boleśnie przeszłam rozczarowanie. Teraz udało mi się wrzucić na luz. Byłam u dietetyczki, dostałam listę produktów i wskazówek, które mają mi pomóc. Głowę mam więc zajętą odkrywaniem nowych smaków i jest mi dobrze :)

Czuje się bez zmian co ciekawsze nawet wymiotowalam. Doszły mi takie bóle głowy ze nie wiem jak z łóżka zejść. Zrobiłam test. Jakiś nord test. Druga kreska jest bardzo slabiusienka. Niby ale jest. Ale tylko tyle i za martwiąm się ze może tam nic nie ma tylko ja jakąś chora..

Wysłane z mojego HTC przy użyciu Tapatalka

Słodkiego mi akurat nie wolno ale nie ubolewam bo nie lubię słodyczy. Jem różne ciekawe zboża jak komosa i ostatnio bardzo posmakowała mi fasola adzuki. Znalazłam przepis na pastę do chleba z tejże fasolki i suszonych pomidorów. Zrobię dzisiaj po pracy.

reklama
Nie znalam takiej fasoli :) ja dzisiaj grochowke chcialam zrovic a tu grochu nie mam :/ nic mi sie nie chce , brzuch mi wydelo ale to chyba po pizzy.... juz mi na mozg wchodzi ze a moze sie udalo choc to za wczesnie by stwierdzic bo 5 dni po przytulaniu :)

Do góry