reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

AlfaBeta jakoś nie nastawiałam się że coś wyjdzie z tego bo po 4 dniach spóźnienia krecha cinka ledwo ledwo była. Nie wiem co mam myśleć bo kurcze dziwnie jakoś nic się nie rozkręca nawet papier czysty delikatnie jak mocniej przetrę kawowy :baffled:. Zobaczę jak się nie rozkręci to za 2 dni zrobię test. Mam nadzieję że nie przypałętało się żadne zapalenie bo kiedyś już tak miałam i okazało się że to wina nadżerki :dry: chyba wizyta u gina będzie konieczna ehh

A jak tam u was któraś testuję teraz ??? Powiedzcie prowadzicie jakieś dzienniczki czy coś w tym stylu do obserwacji cyklu ??

reklama
Lolipoli ja prowadze na ovufriend i jestem super zadowolona. 2 klikniecia na dzień i wszystko zapisane. Zapamietuje cykle, analizuje i wyznacza dni plodne. Super sprawa polecam. Na dole jest chyba moja miniaturka więc możecie zobaczyć który dzień cyklu. Fajnie by było gdybyśmy wszystkie mogły się tak podglądać ;-)
Yasenia głowa do góry =) na wiosne już nas tu nie będzie- tak czuję :-)

Yesenia a dlaczego nie jesteś pewna czy robić udrażnianie? To jest bolesne albo kosztowne? A drożność miałaś już sprawdzają? Wybacz jeśli głupio pytam ale jestem w tym temacie zielona.

Hej ja jestem, ale nie mam o czym pisać bo dalej jestem na tabsach anty. To już 2 cykl, więc jeszcze jeden mi został. Do okoła ciąże, planowane i nieplanowane.
Yesenia - idź na to badanie, będziesz wiedziała co jest grane. Wiem co czujesz, to zmęczenie psychiczne jest.

Monika szybko idzie. Ja jak w pazdzierniku zaczelam przegladac to firum to mowie gdzie tam do stycznia, gdzie tam do staran! A teraz wlasnie skonczylam tabletki brac i czekam na @ :) Tobie 1 cykl zostal leci ten czas...

No co prawda ja dopiero zaczęłam 2 cykl anty, ale jak już zaczęłam to poleci.
No a czas leci strasznie szybko. Jak pomyślę, ze jak bym nie straciła groszka to byłabym koło 18-19 tygodnia. A jeszcze koleżanka biurko obok ma podobną datę porodu do tej którą ja bym miała.....

reklama
Ja też jestem. Odliczam dni do testowania. Jestem dobrej myśli wiec pewnie w dniu @ złapie mega doła jak przyjdzie. Ale jajnika bolał mnie przez tydzień od owi a tak miałam w pierwszej ciąży. Parę miesięcy temu tez tak miałam ale na kilka dni przed @ dostałam po seksie plamienia. A ja nigdy płomień nie mam. No i teraz boje się seksu w drugiej połowie cyklu. Co o tym sądzicie?

Do góry