reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

reklama
Mili ciesze sie ze wszystko dobrze :) gratuluje prawdopodobnie coreczki :):)

Ja czekam ostatni raz na @... to samo co w tamtym cyklu powinna juz byc... jak znowu bedzie trwala poltora dnia to zaczne sie stresowac ze cos ze mna nie tak...

Co u Was? Lepuej gorzej?

Dziewczyny czy w test owu tez jest jeden jak ciazowy? Jezeli tak to z 4 kupic trzeba na jeden raz bo przeciez sie nie wyceluje tak od razu nie?

test owulacyjne robi się od ok 10 dnia cyklu( przycyklach 28 dniowych) az do pozytywnego. Chociaz ja robie po pozytywnym jeszcze 2-3 dni bo np dzisiaj wyszedl mi drugi z kolei pozytywny. Znam też osoby które robią 2 razy dziennie bo np rano negatywny a wieczorem juz pozytywny wychodzi. Jednak sa to osoby ktore maja regularne cykle i wiedza kiedy moga sie owulacji spodziewac.

reklama
Czyli jak napisalas ze "dzisiaj drugi z kolei wyszedl mi pozytywny" wnioskuje ze tylko 1 raz (1 dzien) w jednym cylku powinien byc pozytywny tak? Jak np sie spoznie i zrobie test dzien po owulacji to tego nie pokaze ze mam dni plodne jeszcze?

Do góry