reklama
AlfaBeta111
Fanka BB :)
Mili ciesze sie ze wszystko dobrze gratuluje prawdopodobnie coreczki
Ja czekam ostatni raz na @... to samo co w tamtym cyklu powinna juz byc... jak znowu bedzie trwala poltora dnia to zaczne sie stresowac ze cos ze mna nie tak...
Co u Was? Lepuej gorzej?
Ja czekam ostatni raz na @... to samo co w tamtym cyklu powinna juz byc... jak znowu bedzie trwala poltora dnia to zaczne sie stresowac ze cos ze mna nie tak...
Co u Was? Lepuej gorzej?
AlfaBeta111
Dziewczyny czy w test owu tez jest jeden jak ciazowy? Jezeli tak to z 4 kupic trzeba na jeden raz bo przeciez sie nie wyceluje tak od razu nie?
test owulacyjne robi się od ok 10 dnia cyklu( przycyklach 28 dniowych) az do pozytywnego. Chociaz ja robie po pozytywnym jeszcze 2-3 dni bo np dzisiaj wyszedl mi drugi z kolei pozytywny. Znam też osoby które robią 2 razy dziennie bo np rano negatywny a wieczorem juz pozytywny wychodzi. Jednak sa to osoby ktore maja regularne cykle i wiedza kiedy moga sie owulacji spodziewac.
reklama
AlfaBeta111
Czyli jak napisalas ze "dzisiaj drugi z kolei wyszedl mi pozytywny" wnioskuje ze tylko 1 raz (1 dzien) w jednym cylku powinien byc pozytywny tak? Jak np sie spoznie i zrobie test dzien po owulacji to tego nie pokaze ze mam dni plodne jeszcze?
Podziel się: