reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Witam Cie Aniaa Setdecznie :) 12 stycznia juz niedlugo moze bedziesz szczesliwcem i za pierwszym razem pojdzie. Ciekawa sprawa z tym testem owu. Ja zamierzam zraz po dlugim wolnym kupic wlasnie na allegro. Poleca ktos jakas konkretna firme?

reklama
Witajcie:) Witaj Aniaa,życzę powodzenia :)
Przed Świętami nie dostałam @ i już miałam nadzieję, zatestowałam i nic:( Spóźniła się tylko o 2 dni. Ale to znaczy, że cykl wyrównał mi się do 28 dni bo jak zaczęłam brać Euthyrox skrócił się na 26. Myślę, że to zasługa Castagnusa.
A co do testów owu to mam i te z apteki i tanioszki z Allegro i tak samo wychodzą.

Cześć dziewczyny mam nadzieje że nie pogniewacie się że wkręcam. Ale mam pewien problem z odczytem testu. Pomału z mężem myślimy o rodzeństwie dla córy. Ostatnio przytulaliśmy się i powinnam @ dostać 02.01 ale od kilku dni źle się czuję, boli mnie głowa i mam nudności myślałam że coś zjadłam ale dzisiaj zrobiłam test i jakiś taki dziwny wyszedł jakiś rozmazany i teraz nie wiem czy mam się cieszyć czy to jakiś felerny test, 2014-12-30.png

Załączniki

• 2014-12-30.jpg
    2014-12-30.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 39
  • 2014-12-30.png
    2014-12-30.png
    114,4 KB · Wyświetleń: 49
Witam!

Ania witaj, życzę szybkiego zafasolkowania :-D
Loli powtórz test bo faktycznie jest jakiś dziwny i trudno z niego coś wywnioskować , życzę powodzenia !

Kochane , z okazji zbliżającego się Nowego Roku 2015 chcę Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia, te najważniejsze : życzę Wam pięknych dwóch kreseczek i zdrowego bobaska !!! :-D:happy:

Ja idę na jakieś 2-3 godziny do pracy a potem na balety, udanego sylwestra ! Pozrawiam

Dzięki dziewczyny zrobiłam dzisiaj drugi innej firmy M kupił mi jakiś paskowy i jest jedna krecha, ale jeszcze się nie załamuje bo to jeszcze mam 2 dni do @

Dziękuję za miłe powitanie :)

AlfaBeta111 trudno mi uwierzyć, żeby za pierwszym razem się udało, nawet z córką udało się za 3 razem. Ale to i tak szybko biorąc pod uwagę, że mam niedoczynność tarczycy. Teraz też mam troszkę podniesione TSH.

Ester84 Czytałam dużo wypowiedzi dziewczyn, gdzie miały podobną sytuację z testami co ja. Apteczne wychodziły ok, a te z allegro negatywne. Może akurat ta marka taka wadliwa (ja kupiłam z różowym opakowaniem razem z testami ciążowymi).

Kobietki wszystkiego co najlepsze w 2015 roku.A w szczegolnosci upragnionych II kreseczek na testach.A zafasolkowanym zycze spokojnych 9 miesiecy i bezproblemowych rozwiazan o czasie :tak:

reklama
Witajcie w nowym roku! :)
Moje testy mają białe opakowania z różowym napisem i też było kilka ciążowych. Widocznie mam na tyle dużo LH, że mniej czułe testy też je wykrywają (mam wszystkiego dużo wiec LH pewnie też).
A w pierwszą ciążę zaszłam za pierwszym razem mimo TSH w górnej granicy normy.

Do góry