reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Witam!! MONIA zycze powodzenia na wizycie. Wlasnie ja mam niedoczynnosc , mam nadzieje ze poczuje sie lepiej i nie zlapie dodatkowych kilogramow. Milego dnia

reklama
Witajcie :) juz sie nie moge doczekac az dolacze do Was. Czytam Wasze posty juz dlugo ale jeszcze nic nie napisalam. Zaczne sie starac o drugiego bobasa od stycznia :) dopiero od Was dowiedzialam sie (prosze bez smiechu) ze istnieja takie cuda jak testy owulacyjne ! Pierwsze dziecko staralusmy sie 9 miesiecy (bez liczenia mierzenia temp itd, moje cykle trwaja od 30 do 60 dni wiec nie mam pojecia kiedy mam dni plodne) Oby teraz poszlo szybciej. Na pewno dzieki Waszym podpowiedzia co do sposobow uda sie w pierwszych 5-ciu miesiacach :p plan mam - teraz tylko go wykonac :)
Ponownie wiec witam wszystkie starajace sie mamyyyy :)

Witajcie :) juz sie nie moge doczekac az dolacze do Was. Czytam Wasze posty juz dlugo ale jeszcze nic nie napisalam. Zaczne sie starac o drugiego bobasa od stycznia :) dopiero od Was dowiedzialam sie (prosze bez smiechu) ze istnieja takie cuda jak testy owulacyjne ! Pierwsze dziecko staralusmy sie 9 miesiecy (bez liczenia mierzenia temp itd, moje cykle trwaja od 30 do 60 dni wiec nie mam pojecia kiedy mam dni plodne) Oby teraz poszlo szybciej. Na pewno dzieki Waszym podpowiedzia co do sposobow uda sie w pierwszych 5-ciu miesiacach :p plan mam - teraz tylko go wykonac :)
Ponownie wiec witam wszystkie starajace sie mamyyyy :)

Powodzenia! Kciuki zacisnięte :tak:

Alfa witam i życzę powodzenia!
Kami :-)

Ja dziś wstałam w super humorze. Zaprowadziłam Miłosza do szkoły, obiadek się gotuje. Za oknem pada śnieg ... jupii :happy: a po pracy piekę pierniczki ;-) to co lubię najbardziej. Dni płodne zbliżają się wielkimi krokami. Ja jestem wyluzowana i zadowolona, Wiem że może się nie udać ale baaardzo się cieszę że wreszcie zaczęłam się leczyć . Życzę wszystkim miłego dnia!

Ja dziś wstałam w super humorze. Zaprowadziłam Miłosza do szkoły, obiadek się gotuje. Za oknem pada śnieg ... jupii :happy: a po pracy piekę pierniczki ;-) to co lubię najbardziej. Dni płodne zbliżają się wielkimi krokami. Ja jestem wyluzowana i zadowolona, Wiem że może się nie udać ale baaardzo się cieszę że wreszcie zaczęłam się leczyć . Życzę wszystkim miłego dnia!
Pewnie :) bardzo dobrw podejście. Leczenie to pierwszy krok w stronę dwóch kreseczek :tak:
Niedługo na pewno się uda :)
Zazdro sniegu i pierniczków :(

Weź pożycz mi troszkę tego humorku?
Ja mam doła i zaawansowany PMS w 19 dc.

Witam nową koleżankę :)

Monia trzymam kciuki za wizytę , napisz co się dowiedziałaś
Kami powodzenia z w tym cyklu!!

U mnie termin niechcianej @ wypada na 13 grudnia... :-)

reklama
Monia trzymam kciuki za wizytę , napisz co się dowiedziałaś
Kami powodzenia z w tym cyklu!!

U mnie termin niechcianej @ wypada na 13 grudnia... :-)

A nic się nie dowiedziałam. Dostałam skierowanie na badania: Lh FSH progesteron, prolaktynę i tsh. Mam zrobić (prywatnie) usg ginekologiczne.Jeżeli chcę na NFZ to w poniedziałek ruszają zapisy na 2015 rok :wściekła/y: Po pozostałe badania mam iść do ogólnego endokrynologa. :wściekła/y:
Ogólnie wywalczyłam (mam nadzieję, że skutecznie) kolejną wizytę, bo jak dzwoniłam to w tym roku już bym się nie załapała, a wyników nie chcieli mi wydać bez wcześniejszej wizyty.
Ogólnie dzisiaj się zdenerwowałam, aż mnie głowa rozbolała.

U mnie @ nie wiadomo kiedy bo owulacji jak nie było tak nie ma, a to już 20 dc.

Do góry