reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Malinka witaj!! A gdzie reszta staraczek???

Dziś uważałam co jem i od razu lepiej się czuję . Brzuch boli owulacyjnie , więc mężusiowi nie przepuszczę :-)

Odezwijcie się co u Was?

reklama
no bo najgorzej to objedzoną iść spać...znam ten ból ;-) ja mam ochotę na lampkę wina, ale chyba sobie daruję ,3 dni po owulacji jestem to żeby dzidzi nie zaszkodzić

Witam w ta pochmurna niedziele. Jestem bardzo niewyspana. Zaczynam sie zastanawiac czy drugi bobas to dobra mysl? W maju moj bedzie mial rok i juz by sie skonczyly papki, nieprzespane noce itd.... och taka poranna kiepska mysl moze do wieczora mi przejdzie... albo do stycznia mi przejdzie. Takze witam i lece po kawe.

Witam Was wszystkie! Przeraża mnie ta cisza...:no::-( Gdzie jesteście??

U mnie już po owulacji i teraz najgorsze czekanie. Czy się udało...? Kto to wie, bardzo bym chciała...

Witam!!

Właśnie słyszałam w radio świąteczną piosenkę :-) jak miło się zrobiło!!

Zbieram się do pracy, życzę Wam miłego dnia!!

Cześć dziewczyny dawno mnie nie było ale praca, synek i wiele innych rzeczy np. Brak internetu uniemożliwiając mi pisanie a wiec moje oczekiwanie zostało zakończone zobaczyłam dwie kreseczek blade ale są @ wczoraj nie zawitała także udało się i życzę wszystkim staraczka powodzenia, będę tu zagladac

Ewa gratulacje!!!! jejku jak zazdroszcze...w którym cyklu się udało ? ja testuje za tydzień i mam nadzieję ze ta 3 proba bedzie szczesliwa =) Yasenia ja od miesiaca mam chore dziecko i wogole na dwor nie wychodze i mrozu jeszcze nie poczułam, ale nie mogę się doczekać sniegu i tej atmosfery światecznej ... czekam razem z toba. a kiedy testujesz?

reklama
Ewa - gratulacje.
Yesenia - pewnie że możesz. Pracuję w urzędzie miasta :)
A cicho tu bo dziewczyny poprzechodziły na ciążowe wątki i o nas zapomniały. Mnie na tym wątku chyba emerytura przywita, albo menopauza conajmniej.
Ja jutro jak dobrze pójdzie idę na USG, a w środę go gina zobaczyć jak tam moje wyniki i może tym razem lekarka powie mi coś więcej.
Szczerze? Ja już straciłam nadzieję, i chyba chciałabym, żeby lekarka mi powiedziała, że szans nie ma popłakałabym trochę i lżej by mi się dalej żyło. A nie tylko czekam i czekam.

Do góry