reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Mi też się nie chce chcieć i ledwo żyję , ale najgorsze jest to że tego nikt nie rozumie z mojego otoczenia . Chodzi mi tu o męża i moją mamę. Przykro mi z tego powodu , staram się już nawet im nie mówić że nie mam siły bo i tak mi to nic nie da :no:

Mój maż też nie może pojąć do czego może doprowadzić chora tarczyca.

reklama
Witajcie dziewczyny:-)

Bardzo mi przykro z powodu Waszych chorych tarczyc.
W sumie ja mam torbiele na tarczycy a badań dawno nie robiłam a pewnie powinnam.
Byłam dziś u lekarza , jest pęcherzyk a w nim kropek który odpowiada 5 tygodniowi ciąży. Zaczęły mnie męczyć mdłości. Ogólnie nastrój mam do dupy.
pozdrawiam

Witajcie dziewczyny:-)

Bardzo mi przykro z powodu Waszych chorych tarczyc.
W sumie ja mam torbiele na tarczycy a badań dawno nie robiłam a pewnie powinnam.
Byłam dziś u lekarza , jest pęcherzyk a w nim kropek który odpowiada 5 tygodniowi ciąży. Zaczęły mnie męczyć mdłości. Ogólnie nastrój mam do dupy.
pozdrawiam
Super!! :)
To teraz na <3 czekamy :*

Ysenia, chora tarczyca to nie taka masakra jak może się wydawać :) pójdziesz do lekarza i sama się przekonasz. Leczę to od 2lat więc wiem co piszę ;)

Witam!! Co tu taka cisza , jak po śmierci organisty??? :-) Po wizycie u endokrynologa jestem baaardzo zadowolona. Dostałam Euthyrox 25 i 50 i mam brać go na przemian , jeden dzień 25 , a drugi 50. Za 4 tygodnie zrobić badanie Tsh i przyjść na wizytę. Mogę się też dalej starać :-D Jak to jest tylko ta tarczyca co będzie ok. Mówiłam jej o udrażnianiu , że mam je mieć po nowym roku , a ona że może nie będzie potrzebne. No i oczywiście mam Hashimoto . Nie mam żadnej diety , ani dodatkowych suplementów . Jestem uspokojona , trafiłam na dobrego lekarza!

Witam!! Co tu taka cisza , jak po śmierci organisty??? :-) Po wizycie u endokrynologa jestem baaardzo zadowolona. Dostałam Euthyrox 25 i 50 i mam brać go na przemian , jeden dzień 25 , a drugi 50. Za 4 tygodnie zrobić badanie Tsh i przyjść na wizytę. Mogę się też dalej starać :-D Jak to jest tylko ta tarczyca co będzie ok. Mówiłam jej o udrażnianiu , że mam je mieć po nowym roku , a ona że może nie będzie potrzebne. No i oczywiście mam Hashimoto . Nie mam żadnej diety , ani dodatkowych suplementów . Jestem uspokojona , trafiłam na dobrego lekarza!
No widzisz .... super. Tu nie ma żadnej diety tylko Euthyrox :)
Na przemian mówisz? No ciekawe jak będzie u mnie. Ja idę w środę.
:*

A nie mówiłam? Super ;)

Witam! Wstalam dzis z bolem glowy i nie moge sobie z nim poradzic :( Mam do Was pytanie czy podczas brania lekow zauwazylyscie jakies wachania wagi? Milego dnia !

reklama
U mnie waga bez zmian. Jak przytyłam jak zachorwałam tak dzielnie trzymam te kilogramy :/ Z tego co zauważyłam tyje się przy niedoczynności tarczycy, więc jak bierzesz leki to tyć z tego powodu nie powinnaś.
Ale jako, że to choroba autoimunologiczna mi np puchnie noga jak robi sie gorąco. :)
Yesenia - ja do innej idę. Do ginekologa-endokrynologa.

Do góry