reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

reklama
Dzięki dziewczyny:-) mąż był na piwie z kumplem , jak wrócił i mu powiedziałam to stwierdził że musi wypić jeszcze jedno i znowu go nie ma:szok:

Yesenia będzie dobrze, zobaczysz. Ja nie mam zamiaru Cię tu zostawiać ;-)

Witam!

Bardzo się cieszę Waszym szczęściem ale sama złapałam też doła z którego mnie nie widać. Mam prawie 34 lata , Tsh wyszło nie najlepsze zapisałam się do endokrynologa , naczytałam się czym to grozi. Pewnie będę musiała zrobić kupę badań prywatnie na które nie bardzo mnie stać :-(. Poza tym nie wiadomo co z drożnością i tak czekam nie wiem na co... Cieszę się tylko że zrobiłam chociaż jeden krok do przodu i zrobiłam te badania. Nie spodziewałam się jednak takiego wyniku. Smutno mi jak nie wiem co , a Miłosz codziennie pyta się kiedy będzie miał brata??? Co mam mu mówić ?? Próbuję opanować łzy... Nie wspomnę o mojej sytuacji domowej, od ponad 2 lat żyję w stresie i nie wiem kiedy to się skończy...

Yesenia - nie smuć się. Sama mówiłaś,że dajesz sobie czas do końca roku. Więc nie myśl o tym teraz - wyluzuj się, odpocznij. Smutno by było na forum bez Ciebie...Jesteśmy tu po to,żeby dzielić się dobrymi wiadomościami ale również po to,żeby się wspierać.

reklama
Tuśka - gratki :)
Patka - powtórzyłaś testy?
Yesenia - nie zapominaj o mnie. Ja tu będę kwitła do menopauzy coś mi się zdaje. A co do tarczycy to zrób ft3 i ft4 bo samo tsh to mało do diagnozy. A i jeszcze anty TPO i anty TG (przeciwciała przeciwtarczycowe) bo po tych wynikach będzie pełny obraz. W Lublinie ten komplet badań koło 120 zł :/
Aga - my od czerwca próbujemy, już raz się cieszyłam ale krótko. Młoda już nie jestem, dziecko mi się starzeje i ciągle mówi o rodzeństwie, a do doopy z tym wszystkim :/
Ja chyba pogadam z mężem o adopcji, bo to długa procedura. Nie mam siły, płakać mi się chce, @ była dziwna nie wiem co jest grane. Do gina nie mam kiedy pójść bo już nie mam urlopu :/

Ostatnia edycja:
Do góry