reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

reklama
Witam!!

Patka bladzioch to bladzioch ale jest ;-)

Ja idę dziś do laboratorium dopytać dokładnie o koszt tych badań i potwierdzić rezerwację do lekarza bo robiłam ją przez internet . Do pracy na popołudnie, jutro mam urlop i mam zamiar lecieć na szmaty :-) Jestem w szoku , miesiąc temu startowałam z wagą 65,1 kg a dziś zobaczyłam równe , piękne 59kg . Jestem baardzo dumna z siebie i nie wiem jak to zrobiłam :-D Teraz walczę o 55kg :happy:

Miłego dnia!

Yesenia super gratulacje, waga rewelacyjna, też bym taką chciała ale u mnie najniższa to 60 a teraz mam ok 61:zawstydzona/y:
Ja zaraz jadę z małym na testy z krwi do szpitala, i zarejestruje się do swojego gina;-) Miłego dnia:-) ps szmat też Ci zazdroszczę bo nie pamiętam kiedy byłam a lubię bardzo ten sport:-D

Tuska ja tez nie mam za duzo czasu zeby latac na szmaty. Jutro tez pojde tylko w jedno miejsce a myslalam ze polatam wiecej. Mialam miec wiecej czasu dla siebie ale musze zaprowadzic M do szkoly , ugotowac obiad, odebrac go ze szkoly a potem na rehabilitacje. No trudno, troche tego czasu bede miala. Chcialabym kupic sobie spodnie i jakies bluzki z dlugim rekawem.

Zrobić wam trochę smaka na babeczki? :)
Jutro mała kończy 3 latka i mała przyjęcie w przedszkolu jej robie. Babeczki juz gotowe. Popołudniu po tort jeszcze lecę ;)

Załączniki

• 1415781310427.jpg
    1415781310427.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 37
O mniam mniam!
Dziewczyny zaczyna sie powoli powtorka z rozrywki plakac mi sie chce. Juz mam nudnosci a co dopiero bedzie dalej. Boje sie by nie bylo jak Ala :(

Yesenia garuluje utraty wagi! I zycze udanych zakupow szmaty to co my kobiety lubimy najbardziej :D

Monika_M termin niechcianej @ 11.11
Agasajko termin niechcianej @ 11-13.11
Malinka41 termin niechcianej @ 12.11
Yeseni termin niechcianej @ 17.11
EwaS termin niechcianej @ 29.11

Ostatnia edycja:
reklama
Miłe zaskoczenie w laboratorium , byłam przygotowana że badania wyniosą mnie 100zł a tu się okazuje że 86zł , zawsze to parę groszy w kieszeni. Tak myślę że może wybiorę się w poniedziałek na te badania.

Malinka 3-maj się kochana, ja czekam do poniedziałku ...

Do góry