reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Cześć dziewczyny!
Dawno nie zaglądałam - trochę z braku czasu, trochę z braku weny... Cały czas myślę o drugim dziecku. Mieliśmy zacząć uskuteczniać plany od grudnia. Ale nie wiem jak to będzie...słabo dogaduję się z mężem. A bez wsparcia z jego strony sama nie dam sobie rady z dwójką małych dzieci. Ciężki temat... Zaczynam się martwić,że z marzeń pozostanie tylko wspomnienie, o którym się nie rozmawia.
Poza tym, przymierzając się do obserwacji siebie, zauważyłam że po porodzie wszystko u mnie działa inaczej. Wcześniej było jak w zegarku, a teraz...ovu w 18/19 dniu...już myślałam,że w ogóle jej nie będzie. Wszystko trzeba mierzyć i sprawdzać, bo za każdym razem wychodzi inaczej :eek:

reklama
Mrowka trzymaj się kochana!!! Tu każda z nas co jakiś czas ma przeboje z facetem, oni są dziwni!!!! Nie dawaj się!! Śliczny ten Twój filmik :)

Pozdrawiam z pracy , po 18 wyniki badań:-D

yesenia, dzięki ;-) To prawda,że są dziwni. Zobaczymy jak to będzie... Trzymam kciuki za Ciebie &&&
Łażę po allegro za testami ovu, bo te,które mam już mi się prawie skończyły. Przyznam,że cenię sobie ten wynalazek. Gdyby nie to to zgadywałabym chyba w nieskończoność.

Yasenia daj znać jak wyniki. Ja juz 10 dni po owu i testy negatywne a dzisiaj mam imprezę... tak się zastanawiam czy wypić drinka albo dwa...hmm

Teraz nie wiem co robić, czy iść z tymi badaniami do ginekologa , endokrynologa czy rodzinnego, a może zrobić rozszerzone badania tarczycy to FT3 i FT4??

ja miałam tsh powyżej 3 jak planowałam pierwsza ciąże i moja endokrynolog powiedziała ze jest ok No i udało sie za pierwszym razem. Dodam ze 10 lat temu leczylam sie na tarczyce

reklama
Do góry