reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

patka trzymam kciuki :-) !!!! Który u Ciebie dzień cyklu i ile dni po owu??

Ja w tym cyklu zrobiłam hormony drugiej fazy, ale wiem że przydałoby się zrobić też pierwszej fazy. Więc tak FSH pobudza dojrzewanie pęcherzyków, LH pobudza pękanie pęcherzyków, ESTRADIOL reguluje cały cykl i dodatkowo TESTOSTERON.Poradźcie bo się zastanawiam co robić, dokładnie czuję owulację, dwa monitoringi potwierdziły że pęcherzyki rosną i pękają więc może nie robić tego FSH i LH tylko zbadać jeszcze Estradiol i Testosteron?? Proszę o Wasze zdanie :)

Postanowiłam że będę grzecznie czekała do terminu spodziewanej @ i nie zrobię wcześniej testu , nie chcę się rozczarować .

Ostatnia edycja:
reklama
Patka super! myślę że się udało =) ja cienia dzisiaj wypatrywałam ale pusto i czekam na @. Patka a który to cykl starań? Yasenia ja bym zrobiła te 2 tylko skoro wiesz że owulacja jest

Malinka dziekuje za porade :) Wlasnie tak zronbie. Ktory u Ciebie dzien cyklu i ktory po owulacji. Czasami testy wychodza pozno. Nie ma @ wiec jest nadzieja, trzymam kciuki

Patka trzymam kciuki:tak:
Mili wiem że obiecałam że rano zrobie test ale mi się siusiu nie chciało i nie zrobiłam;-)Ale jutro powinna być najpóźniej @ wiec zobaczymy . trochę się boję rozczarowania.

Tuska pozniej mozesz nasiusiac :p juz teraz wyjdzie po poludniu :) plamienia ustaly?

Tuska88 termin niechcianej @ 11.11
Monika_M termin niechcianej @ 11.11
Agasajko termin niechcianej @ 11-13.11
Malinka41 termin niechcianej @ 12.11
Patka90 termin niechcianej @ 13.11
Yeseni termin niechcianej @ 17.11
EwaS termin niechcianej @ 29.11

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny. Może zrobie wieczorem jak z pracy wróce. Plamienia miałam jednego dnia taki przez poł dnia ale to była krew taka brązowa nie czerwona i już nic od tego czasu.
Yesenia ja bym na Twoim miejscu zrobiła wszystkie wyniki, wiem że finansowo to dużo ale w sumie jak już robić to raz a porządnie.

Do góry