reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Widzę pozytywne nastawienie!!! Wszystkie testują bądź bedą super!! Ja niby 8dpo ale nic nie czuje nawet nie mam przeczucia ze sie udało ale w obecnej sytuacji to juz sama nic nie wiem.... Trzymam kciuki za wasze testowanie!!!!

reklama
Mili ja chcę z Tobą na lipcówki!!!! :-) dzisiaj testowałam ale negatywny, bo to dopiero 7 dzien po owulacji, nie trace nadziei i od jutra testy codziennie rano

To nie urojenia to prawda!!! Juz teraz jestem pewna :)

Załączniki

• 1415430298472.jpg
    1415430298472.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 42
Mili haha ale ty jesteś szalona :D super tesciki :-)
tu mój wykres: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
Dzisiaj temp poszła do góry ostatnie dni do malej często wstawałam w nocy może to tez jakiś wpływ na to miało. Dzisiaj nie wstawałam i tempka w górze :D

Patka ladnie idzie do gory :)
Ja tez zawsze conajmniej raz wstaje do malej ale w nocy przychodzi do nas I spi wtedy ladnie do 9 :D wiedz mam te 3h snu I wtedy mierze. Od kilky dni zaczelam mierzyc w nocy jak sie ona obudzi I zanim do niej pojde zawsze mam 36.8
Nie chce nie chce mi sie isc do pracy :( ale musze odklepac dzis I jutro I pon wolne :)

A ja ostatnie te dni to wstawałam tak o 4-5 do niej bo cos chciała a o 6 mój budzik już dzwoni :baffled: i dlatego tempka szla w dol. Co ma być to będzie :tak:
A ty gdzie pracujesz w jakiejś restauracji?

Milego dnia dziewczyny :-)

reklama
Jak wam tam dobrze to super :-)
Ja zawsze chciałam do pl wrócić i swojego m poznałam w Polsce, na dwa lata przeprowadził się dla mnie do niemiec żebym mogła szkole itd. wszystko pokończyć i w miedzy czasie urodziła się nasza córcia i wróciliśmy razem :) tam się źle czułam nie chciałam tam mieszkać tutaj dobrze się czuje, mąż spełnia swoje marzenia otworzył swoja firme transportowa i jest nam tutaj dobrze :-D

Do góry